USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна, НЛО.TV, Футбол 1: Нацрада анулювала ліцензії телеканалів Ахметова

21 Липня 2022 14:06
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення анулювала без обговорення всі телевізійні ліцензії «Медіа Групи Україна» Ріната Ахметова.

Про це повідомляє УНН.

Нацрада анулювала ліценції національних телеканалів Україна, Україна24, НЛО.TV, Футбол 1/2/3, Індиго tv, ДОНБАС.

Також анулювали ліцензії регіональних ТРК: ТВ-5 (Запоріжжя) та маріупольського телеканалу СИГМА, який нещодавно було перереєстровано у Кам’янець-Подільську.

Нагадаємо, інвестиційна компанія SCM Ріната Ахметова вирішила піти з медіабізнесу. Рінат Ахметов назвав це рішення вимушеним і пов’язаним із набранням чинності законом про олігархів.

Додамо, звільненим працівникам обіцяють виплатити від 3 до 12 «довоєнних» окладів, залежно від кількості років роботи. Рінат Ахметов назвав це рішення вимушеним і пов’язаним із набранням чинності законом про олігархів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олексій Показати IP 21 Липня 2022 18:34
Рінат Ахметов назвав це рішення вимушеним і пов'язаним із набранням чинності законом про олігархів
1 Показати IP 21 Липня 2022 19:47
Волинські новини, може змініть назву? "Заголовки шпальт з-під Луцька" - як вам?.. Анулювали ліцензії кільком каналам... Ну, і? Це й вся новина? Де хоч якісь подробиці, коментарі чи хоча б припущення псевдоекспертів??? На біса я клікав на посилання статті, коли в назві більше інформації, ніж в усьому тексті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus