USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

ПриватБанк - найкращий український банк 2014 року*

2 Грудня 2014 15:00
ПриватБанк найкраще серед інших українських банків адаптувався до умов політичної нестабільності в країні, - так вважає найавторитетніший в світі фінансовий журнал The Banker. Відтак, в рейтингу видання "Банк року" ПриватБанк визнали кращим український банком цього року.

Як повідомляє The Banker у своєму грудневому випуску, ПриватБанк визнали "Банком року 2014" в Україні завдяки зусиллям, які дозволили банку адаптуватися до умов політичної нестабільності в країні і військових дій на сході України.

З початку 2014 через кризу між Росією і Україною, банки опинилися в непростій ситуації, пов'язаної з відтоком депозитів через нестабільність економічної ситуації та зниження обмінного курсу гривні, - зазначає The Banker. ПриватБанк, однак, впорався з цією проблемою, пропонуючи спеціальні бонусні програми для лояльних вкладників, і одночасно посиливши кредитні скорингові моделі з метою поліпшити якості кредитного портфеля банку.

"Важко планувати звичайну діяльність банку в умовах воєнних дій", - говорить в інтерв'ю The Banker голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. - Тим не менше, незважаючи ні на що, для нас важливо продовжувати технологічний розвиток. Передові технології дозволяють нам знизити витрати на банківське обслуговування і таким чином знизити собівартість послуг для клієнтів".

Згідно з даними експертів журналу, ПриватБанк в 2014 році став одним з небагатьох банків в Україні, який продовжив підтримку підприємств і населення за рахунок альтернативних прямого кредитування з використанням дорогих ресурсів програм "Гарантовані платежі" для юросіб і "Оплата частинами" для фізосіб. Суттєвою підтримкою для 4500000 клієнтів банку - власників зарплатних карт стала акція ПриватБанку по доплаті 5% від суми заробітної плати, витраченої на безготівкову оплату покупок.

Однією з головних причин успішної роботи українського банку, згідно визнанням The Banker, стала його орієнтація на технологічні інновації. Цього року банк представив перший в світі безконтактний "хмарний" електронний гаманець, який базується на системі електронного банкінгу Приват24. За станом на 1 липня 2014 Інтернет-банкінгом ПриватБанку користуються більше 9,2 мільйона клієнтів, що є значний результатом навіть для європейських фінансових ринків.

Експерти провідного журналу фінансової індустрії The Banker (входить до групи The Financial Times) щорічно визначають «Банк року» серед фінансово-кредитних організацій 150 країн світу. Цього року на престижну нагороду претендувало понад 530 банків світу. Всі банки оцінювалися по групі критеріїв, серед яких як якісні показники (прибутковість, якість активів і фінансова стійкість), так і кількісні (великі залучення капіталу, угоди M & A, впровадження нових технологій, продуктів або бізнес напрямів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 15:03
Кто бы сомневался.
знаю Показати IP 2 Грудня 2014 15:29
Тільки от своїм працівникам і фірмам, що обслуговують зарплати через банк, починають затримувати!!!
екскурсовод Показати IP 2 Грудня 2014 16:37
110 млр. грн получив рефінансування банк Коломойського - приватбанк.
Степан Бандера Показати IP 2 Грудня 2014 17:11
Дуже влучне слово в першому реченні про банк - "пристосувався"
Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 17:17
з банками звязуються в нашій країні тільки ідіоти : рано чи пізно надурять по-крупному,що й відбулося в цьому році черговий раз
123 Показати IP 3 Грудня 2014 10:08
ох ці коментарі ноунеймів )))) ви такі смішні всі тут! пишіть ще ) кхахахахахапхпхпхахахаха )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus