USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Призначили заступника міського голови Ковеля

31 Серпня 2015 17:46
Під час 75-ої сесії Ковельської міської ради депутати затвердили на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрія Товстигу, який обіймав посаду начальника відділу економічного розвитку виконавчого комітету міської ради.

Крім того, Андрія Товстигу затверджено й членом виконавчого комітету міської ради, - йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Біографічна довідка

Товстига Андрій Володимирович

Рік народження: 22.11.1980

Освіта: вища. У 2003 році закінчив Національний авіаційний університет (м. Київ) за спеціальністю інженер-електронік. У 2014 здобув спеціальність магістра державної служби у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Трудова діяльність:

2002-2003 р.р. - Ковельська філія КБ «ПриватБанк», консультант сектора банківського обслуговування;

2003 - 2010 р.р. - підприємець;

2010 - 2015 р.р. - виконком Ковельської міської ради, начальник відділу економічного розвитку.

До обов’язків заступника міського голови Андрія Товстиги належить:

- вирішення питань розвитку капітального будівництва об’єктів житла, промислової та соціально-культурної сфери; житлово-комунального господарства.

- організація контролю за розробкою і виконанням генеральних планів забудови міста, виконанням замовлень із введення в дію об’єктів житла, промислового, побутового та соціально-культурного призначення, житлово-комунального господарства.

- забезпечення організації капітального і поточного ремонту комунального житлового фонду, заходів з благоустрою міста.

- організація роботи шляхових, очисних, інших комунальних підприємств і організацій, контроль за здійсненням ними ремонту і утримання вуличного покриття, тротуарів, прибирання міської території.

- організація вирішення питань збирання, переробки, утилізації і екологічно безпечного захоронення промислових та побутових відходів.

- забезпечення реалізації державної політики з питань охорони природи і раціонального використання природних ресурсів в місті.

- контроль питання виділення земельних ділянок під житлове будівництво, городництво та інші потреби.

- забезпечення організації контролю за додержанням законодавства з питань використання і охорони земельних ресурсів.

Андрій Товстига безпосередньо координуватиме діяльність відділу містобудування та архітектури; відділу комунального господарства; відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Романюк С.Ю. Показати IP 31 Серпня 2015 19:02
Мені це призначення нагадує приказку : " не приходя в себя приступил к исполнению возложенных обязанностей " або " я готов хоть,бревна катать - лишь бы лежа "....!!! Такі "фахівці "керують сьогодні в Україні . З таким підходом ми довго будемо йти до кращого майбутньго ....!!! SoS -Sos !!!
Волинянин Показати IP 31 Серпня 2015 22:00
Ну це звичайний, як в магазині, кіндер-сюрприз, сос...
тит Показати IP 31 Серпня 2015 22:24
критикувати вміють всі а от керувати одиниці, поживемо побачимо, що буде далі.. в Ковелі
777 Показати IP 31 Серпня 2015 22:42
Керувати кожен мастак.А працювати він не збирається??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus