USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рівненська ОДА припиняє своє існування? ОНОВЛЕНО

23 Січня 2014 15:44
Активістам Рівного заявили про ліквідацію Рівненської ОДА, - повідомляє «Четверта влада».

Після штурму Рівненської обласної державної адміністрації активістам вдалося поспілкуватися з керівництвом Рівненської ОДА. Заступник голови обласної державної адміністрації Анатолій Юхименко заявив, що Рівненська облдержадміністрація припиняє своє існування.

Всі функції буде виконувати виконавчий комітет народної ради, яку створять у Рівному.

Мітингувальники на переговорах вимагали, аби заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації зателефонував у Київ, аби повернулись рівненські міліціонери зі столиці.

Активісти попередили, що чекатимуть 30 хвилин. Якщо керівництво цього не зробить, тоді мітингувальники виведуть всіх працівників Рівненської ОДА з приміщення.

Анатолій Юхименко заявив про припинення існування Рівненської ОДА, однак заяву про звільнення з роботи поки писати не збирається.

У ПРИМІЩЕННІ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ЗАСТОСУВАЛИ ГАЗ

Як стало згодом відомо, у приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації застосували сльозогінний газ. Мітингувальників змусили покинути приміщення. Люди вибігають із будівлі, в них сльозяться очі.

Однак тисячі рівнян і далі продовжують стояти біля будівлі Рівненської обласної державної адміністрації. Наразі не відомо хто пустив газ. Дехто з активістів розповідає, що це зробили радикали.


До слова, сьогодні близько двох тисяч львів’ян сьогодні захопили будівлю Львівської облдержадміністрації. Під тиском протестувальників голова Львівської ОДА Олег Сало, який вийшов до людей, написав заяву на звільнення, повідомляє ІА ZIK. Згодом Олег Сало попросив вважати недійсною заяву, яку, погрожуючи розправою, його змусили написати радикально налаштовані елементи, - повідомляє УНН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
жах Показати IP 23 Січня 2014 15:59
Це заступник голови ОДА буде звонити Міністру?:) Той "натовп" що у Львові, що у Рівному взагалі нічого не розуміє!!! Ви що - таким довірите областю керувати?! Ну це вже повний абзац...
Нонсенс до жах Показати IP 24 Січня 2014 10:16
Скажіть а не жах коли людей вбивають ? не жах коли беркут Роздягає Людину і фотографується біля нього ??? це нормально ?? В Нормальних країнах якщо ти порушив, тебе зровили посадили відвезли у відділення, і на цьому їх робота закінчилась. А це чистої води фашизм!!! Тому тепер не треба тут байки ваші розказувати!!
Липины Показати IP 23 Січня 2014 16:00
Беспредел узколобой толпы.
Igor до Липины Показати IP 24 Січня 2014 10:17
Беспредел це Беркут який знущається над людьми, а ви якщо це підтримуєте то такий як і він!! Скоро по вас прийдуть розкуркулять трохи!!
правильно Показати IP 23 Січня 2014 16:13
Молодці, нам теж так треба!
До правильного до правильно Показати IP 23 Січня 2014 22:29
це з Луцька зробіть помийну яму,я к з Києва зробили!!!
Укр. Показати IP 23 Січня 2014 16:26
Правильной дорогой идете товарищи! Обьявить о создании Ривненской Народной Республики!Ввести , свои паспорта свою валюту . свою таможню- прямо с завтрешнего дня.И вступить в Эвросоюз. И желательно попросить НАТО ввести свои войска Уря! Страна непуганых идиотов.А шо, 13-й Армейский корпус на стороне энтого нариду?
123 Показати IP 23 Січня 2014 16:31
ну дибіли!!!!
111 Показати IP 23 Січня 2014 16:41
Кєрнеса і Добкіна сюди потрібно.
Зимін Показати IP 23 Січня 2014 17:25
При чому тут 13 АК. Давно пора прибрати цих"чирів" в комплекті.
Саша Показати IP 23 Січня 2014 19:50
Молодці! Все треба брати в свої руки а то толку не буде. Ніхто не буде за нас будувати чесну і незалежну державу.
укр. Показати IP 23 Січня 2014 21:31
Саша, ты дур*к?или прикидываешся?
10:00 24.01.2014 Показати IP 23 Січня 2014 21:36
завтра мітинг приходьте влада належить людям і ніхто не має право її узурпувати.
Алекс Показати IP 23 Січня 2014 21:53
Запланований на завтра страйк - це ширма для прикриття того, що завтра хочуть зробити біля ОДА - а саме Гузь у соцмережі закликає до "героїчного" наслідування захоплень ОДА які пройшли у Львові, Тернополі, Рівному... от що завтра буде! Йому соромно що Волинь пасе задніх... У Луцьк завезені молоді хлопці-бойовики і поселені у декільках готелях малими групками, а завтра розсіються у толпі, але перші підуть на штурм будівлі, бити двері, вікна...а потім "пропадуть"! Вважають що волиняни не такі сміливі і треба поштовх для штурму! Вже на сайті Борда з'явилась інформація від активістів, розмістити не місцевих хлопців на ніч до завтра! От що за "страйк" завтра буде! Люди думайте на що штовхає вас групка волинських політиків-невдах, а їх призвища ви всі знаєте і завтра вони будуть закликати до такого... ?!
Igor Показати IP 24 Січня 2014 10:08
Я не думав що в луцьку скільки продажних скотів, які за кусок ковбаси готові державу продати, і терпіти знущання бандитів, беркуту!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus