USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

СБУ каже, що волинська влада поки не краде. Боїться?

9 Червня 2014 08:00
На Волині нову владу поки не спіймали на розтратах бюджетних коштів, стверджують у СБУ. Припускають, що на це може бути кілька причин: або кришталева чистота, або страх перед новим Майданом.

Так, Управління Служби безпеки України у Волинській області поки не виявила випадків розтрати бюджетних грошей новими посадовцями.

Про це стало відомо під час розширеного засідання колегії з приводу стану додержання бюджетного законодавства, у тому числі при здійсненні процедур державних закупівель та забезпечення реального повернення державі незаконно витрачених коштів, яка відбулася в прокуратурі області у п’ятницю, 6 червня.

Начальник УСБУ у Волинській області Володимир Мельникович розповів, що управлінню поки що не вдалося уникнути деяких прорахунків у організації протидії злочинів у бюджетній сфері. Також цього року в УСБУ Волині не виявили та не припиняли діяльності організованих злочинних груп та злочинів, вчинених керівниками органів влади та місцевого самоврядування.

Про причини цього можна лише здогадуватися. Одна з версій – потенційні крадії зачаїлися.

«З іншого боку слід звернути увагу, що такі злочини не виявлені взагалі в області. Що може свідчити про позитивну тенденцію або з використанням бюджетних коштів в області, або про неабияку правову свідомість посадовців нової влади. І «постмайданівський синдром», як це я називаю, коли ще бояться вчиняти злочини», - каже очільник обласного управління СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лпдмуа а простише и Показати IP 9 Червня 2014 08:17
е ще таке поняття як латентна злочинність тобто прихована :-але громадські активісти незакінчували академіі сбу-мвс немають і непрацюють з агентурою- непровіряють фінансові звіти-розподід бюджетних коштів-фінансові обурудки в банківських установах-агропромисловому комплексі-автодоріг в них для цього немае фаху і доступу : Ой довго довго це все кіно буде - розкрадуть як і розкрадали бо нема единого органу на кшалт ФБР або единого центрального відомства бо боротьбі із корупціею куда потрібно набрати нових молодих людей із числа воінів майдану-журналістів-солдатів ато :- але нестворють заміть того вже тулять нову коаліцію на нашу з вами голову
Страх до лпдмуа а простише и Показати IP 9 Червня 2014 10:03
Боїться аж коліна підкошуються... http://www.volynnews.com/news/society/sbu-ne-dozvolyla-lutskradi-rozkydatysia-milyonamy/ http://www.volynnews.com/news/economics/prokuratura-zvynuvachuye-lutskradu-u-bezdiialnosti-cherez-Portsiti/ http://www.volynnews.com/news/society/na-volyni-deputat-rayrady-vidkryv-konvertatsiynyy-tsentr/
дідо Показати IP 9 Червня 2014 08:22
А в лікарнях, МРЕВ,паспортному,земельних відділеннях, ДАЇ. Все залишається по старому, крадуть по чорному.
Данильчук Показати IP 9 Червня 2014 08:33
А в СБУ вже всі схеми закрили чи вичікують?
Думка Показати IP 9 Червня 2014 09:12
СБУ КАЖЕ, ЩО ВОЛИНСЬКА ВЛАДА ПОКИ НЕ КРАДЕ. БОЇТЬСЯ?- БОЇТЬСЯ, щось не те п-данути...
Ілля Показати IP 9 Червня 2014 09:37
вони усі разом беруть тому і не розказують. А ловлять на мелочах.. Якщо не беретьу прокурори Сбу і податківці то де беруть такі гроші щоб мати такі автівочки, де беруть гроші на доргі відпочинки і так далі? чому не розказують де з зарплатою державного службовця беруться джипи віли і відпочинки в саунах??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Волинь Показати IP 9 Червня 2014 09:38
Вкладники Західінкомбанку зверталися у різні державні контролюючі органи притягнути до відповідальності злочинця Бєліка О., начальничка управління нацбанку волинської області, котрий 5 років кришує общак юри єнакієвського. За роки кришуання Бєліком Західінкомбанку понад 200 ДВІСТІ ВКЛАДНИКІВ померли, не отримавши своїх грошей на лікування. А тут розказують. що немає фактів злочинної діяльності колишніх держслужак. Відкрийте очі. Не чекайте ТРЕТЬОГО МАЙДАНУ !
Маруся Показати IP 9 Червня 2014 09:57
ну і далі брешуть. В саунах начальники сидять за які ши-ши?може за зарплату і правда? а сім"я сидить голодна брешуть !
Василь Показати IP 9 Червня 2014 10:12
Як Стефановича (Житолбуд 2) протягували по тендерах так і протягуть Карабан та Романюк. І ви думаєте за просто так??????????? Це ж СБУ і кришує ці всі оборудки. Звісно ж вони будуть казати, що ніхто нічого не краде, як і раніше. Працює далі принцип "рука-руку миє". Потрібні в такі органи як СБУ молоді незаангажовані люди, патріоти, а не бивші злодії.
СПРАВЕДЛИВИЙ до сбу Показати IP 9 Червня 2014 19:54
коментар було видалено
лпдмуа а простише и до СПРАВЕДЛИВИЙ до сбу Показати IP 9 Червня 2014 20:50
треба створити народну владу- на всіх рівнях : -бо все що е паралізовано спрутом корупціі і злочинів : і приміняти силу -реальну безкопромісну
Штефан, Луцьк Показати IP 9 Червня 2014 21:29
Брешете, пане Мельниковичу! Як і раніше брехали. Ви жодного, повторюю жодного, високопосадовця Волині не приловили на хабарях та крадіжках землі і комунального майна у минулому. Прикриваєте і тепер. Ви, очевидно, й зараз працюєте на "сім'ю", яка давно за межами України. Не крадуть тепер? То візьміть тих, що крали 4 місяці тому, 5 місяців, пів-року, рік... Хто вам заважає? Терміну давності на такі злочини не існує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus