USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Сесія Луцької міськради розпочалася хвилиною пам’яті

28 Травня 2014 10:21
Сесію міської ради розпочали хвилиною мовчання. «Життя продовжується».

Луцький міський голова Микола Романюк розпочав 60-ту сесію Луцької міської ради з хвилини мовчання, аби пом’янути тих, хто загинув за визволення України від терористів.

Однак, міський очільник зауважив, що потрібно пам’ятати й про живих, тому привітав із днем народження депутата Луцької міської ради та члена депутатської групи «Новий Луцьк» Рустама Дячука, та депутата міськради Миколу Яручика.

Також він подякував усім, хто був причетний до похорон учора, 27 травня.

«Сподіваюсь, що така трагедія в країні трапилась останній раз. Я хочу, аби ці жертви, які були принесені останніми днями, теж були останніми, а українці зробили відповідні висновки. Ми можемо та вміємо розбудовувати державу. Але життя продовжується», - резюмував міський голова.

Варто зазначити, що цього разу на сесії зареєструвалось 39 обранців громади. Тож засідання визнали повноважним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus