USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шеф-редактор волинського інтернет-видання став «заслуженим»

23 Січня 2017 09:41
У грудні минулого року та в січні цього року президент України підписав низку указів про присвоєння звань та орденів волинянам.

Про це стало відомо під час засідання оперативної наради у голови ОДА, 23 січня.

Так, звання заслуженого енергетика отримав електромонтер Луцької міської філії акціонерного товариства «Волиньобленерго» Юрій Збагерський, заслуженим шахтарем України став Віктор Тарасенко - член громадської організації «Спілка шахтарів - Інвалідів праці Волині».

З нагоди дня Соборності України, орден «За заслуги» І ступеня вручили художньому керівнику заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос» Олександру Огородніку.

Звання «Заслужений журналіст України» отримав шеф-редактор товариства «Волинська правда» Олексій Шумик.

Звання «Заслужений шахтар України» отримав Іван Бойко - головний маркшейдер технічної дирекції державного підприємства «Волиньвугілля».

А заслуженим працівником освіти став директор Луцького палацу учнівської молоді Степан Сидорук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
народний Показати IP 23 Січня 2017 09:52
коментар було видалено
Освітянин Показати IP 23 Січня 2017 10:57
А чи відомо "заслуженому" СИДОРУКУ, що в рекламі на радіо закладу, який він очолює, фоном рекламного тексту (музичною заставкою) є рашистська пісня країни-окупанта "ВОЛОГДА" ( ... в доме, где резной палисад...). І це освітнього закладу!!! Певно добре попрацював над даною рекламою СИДОРУК, що керівник держави видав відповідний Указ. Соромно за освіту і недолугих Луцьких керівників, які пропагують пісні і мелодії Росії тоді, коли наші хлопці гинуть на Сході від їх куль. Прикро, але це - факт!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus