USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Справу щодо ДТП з луцькими баскетболістами «кришувала» попередня влада?

15 Травня 2014 14:30
Відновити справедливість у справі стосовно автокатастрофи, у яку торік потрапив «Волиньбаскет», просять прокурора Волині у облраді.

З відповідним запитом виступив перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик під час другого пленарного засідання 25-ї сесії облради, що відбулося 15 травня.

Так, до нього звернулася громадянка Іванна Медведчук, яка відстоює інтереси своєї родини, яка втратила годувальника. З його слів, 27 листопада минулого року на трасі перед Рівним трапилася ДТП, у яку потрапили баскетболісти БК «Волиньбаскет». Дев’ять чоловік зазнали травм, водій загинув.

Рівненська прокуратура, зі слів депутата, за часів попередньої влади робила усе, щоб родину загиблого не визнати постраждалими. Зрештою, їх визнали, проте досі триває тяганина – роблять висновки про те, що водій нібито не був на роботі, а самовільно повіз баскетболістів на матч у Рівне.

«Інспекція праці чітко вказала, що в роботодавця цілий ряд порушень, не лише законодавства про працю, а й порушення у кримінальній площині (надання завідомо неправдивих даних, фальсифікація документів). Коли зверталися до попереднього губернатора Клімчука, я думав, що він це почує, але він зайняв сторону роботодавця. Зараз територіальна інспекція праці каже, що там є порушення, натомість територіальне управління держгірпромнагляду у Волинській області каже, що перевізник правий. Проте люди кажуть, що Борис Петрович фактично «прокрашував» інтереси роботодавця у цій справі», - повідомив перший заступник голови облради.

Олександр Пирожик просить прокурора області взяти звернення на персональний контроль, об’єктивно розслідувати запит та відновити справедливість. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus