USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Суд зобов’язав міськраду «поділити» території в Луцьку

14 Січня 2014 11:00
Прокурор міста Луцька ще у 2010 році звернувся до суду в інтересах держави в особі Державної житлово-комунальної інспекції та Головного управління Держкомзему у Волинській області з позовом про визнання протиправною бездіяльність Луцької міської ради, якою не прийнято рішення про розроблення проекту розподілу території обласного центру Волині. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Луцька.

Прокуратура наполягала на винесенні на розгляд міськради питання про розроблення такого проекту, який є основою для визначення меж прибудинкових територій.

Адже під час перевірки, проведеної прокуратурою обласного центру із залученням контролюючих органів, з’ясувалося, що через його відсутність закріплення меж прибудинкових територій та меж в натурі проводиться неналежно, що призводить до самовільного зайняття земельних ділянок.

Окрім того, лучани не можуть контролювати і якість надання послуг з прибирання прибудинкових територій, що також порушує їхні права та інтереси.

Рішенням Львівського апеляційного адміністративного суду від 17 грудня 2013 року бездіяльність Луцької міської ради визнана протиправною.

Суд зобов’язав орган місцевого самоврядування розглянути питання про розроблення проекту розподілу території міста Луцька та прийняти відповідне рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 4 Лютого 2014 12:57
Чому тільки по Винниченка? А на Пр.Волі - нічний клуб "Опера" вночі, в 4 ранку розїзд публіки - машини гудуть, публіка верещить , музика цілу ніч грає, а напроти , маркет з нічною торгівлею , де допивають все ,що не допили і верещать , як недорізані. Маркет незаконний - є документи , без землі і дозволів, а чи введене в єксплуатацію приміщення де є " Опера".? Де наша мерія, де архітектура , де муніціпальна міліція , де МВС, де наші доблесні Даішники , де наш УБОЗ? Влади немає!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus