USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Тепломережі у Нововолинську реконструюють в опалювальний сезон

29 Листопада 2015 10:19
У Нововолинську будівельники з Івано-Франківська реконструюють вуличні тепломережі. Їх завдання − якнайшвидше замінити майже кілометр зношених труб на енергоощадні. Завдяки цьому значно поліпшиться якість послуг для трьох тисяч абонентів комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго», - інформує Волинська ОДТРК.

Шість мільйонів 700 тисяч гривень виділив Фонд регіонального розвитку на комплексну модернізацію об’єктів комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго». Йдеться про заміну майже кілометра труб вуличних тепломереж. Реалізує проект ТзОВ «Калина» з Івано-Франківська. Воно виграло тендер на проведення робіт у шахтарському місті.

«2 листопада Нововолинська міська рада підписала з нами угоду. І вже 5 листопада ми приступили до проведення будівельно-монтажних робіт. На Волині ми перший раз працюємо. Тут приємні люди з якими цікаво співпрацювати. Зараз ми випереджаємо графік. Нам треба до 15 грудня здати. Але, думаю, ми завершимо роботи до 5-6 грудня», − розповів заступник директора ТзОВ «Калина» Роман Богонос.

«Я приглядався як вони це роблять. Робота триває, але уся складність у тому, що все виконується в опалювальний період і на діючій тепловій мережі. Потрібно ту мережу зупиняти, випускати теплоносій і виконувати відповідні роботи, а потім знову запускати теплоносій, розповітрювати об’єкти. Це незручності як для підприємства, так і для мешканців. Мешканці це відчувають», − зауважив директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк.

Після реконструкції вуличних мереж у Нововолинську закриють одну з котелень, що вичерпала свій ресурс. Це зекономить тепловикам мільйон кубів газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Листопада 2015 10:57
Ху -вая скотина завжди в ненастье телеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus