USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Торгові «точки» у Луцьку хочуть здавати на умовах конкурсу

2 Грудня 2016 22:00
Вже з наступного року міська влада Луцька надумала здавати місця під торгівлю на умовах конкурсу. Про такі наміри 1 грудня заявив заступник міського голови Луцька Сергій Григоренко під час форуму «Україна – країна підприємців».

Він зазначив, що це питання потребує обговорення з підприємцями та погодження від Антимонопольного комітету. Нині, переконує заступник мера, у є понад 400 малих архітектурних форм. Але коштів до бюджету від таких підприємців – не багато.

«Ми хочемо, аби у майбутньому усі місця під торгові точки з січня надавалися лише на конкурентних засадах. Не так, що наприклад ви підприємець 7,8,9 років і ніхто не може зайняти це місце. Закінчився у цього підприємця паспорт прив'язки щодо оренди – ми виставляємо його на відкритий конкурс. Будемо у першу чергу раді бачити місцевих виробників продовольчих товарів», – зазначив Григоренко.

Виконавчий директор регіонального відділення УСПП у Волинській області Юрій Анцух у такій ініціативі вже бачить певні застереження.

«Тимчасова споруда – це не футболка, яку можна зняти і змінити. Це 300-400 тисяч гривень, які потрібно вкласти. Аби їх відпрацювати потрібно 5-7 років», – зазначив Анцух.

«Що таке бюджет? Це успішна робота підприємця. Хочемо мати гарний бюджет, то треба мати як можна більше успішних підприємців, які платили податки. А для того, щоб вони це робили, потрібно створювати умови. Тобто підприємець буде працювати, він у цьому зацікавлений, але потрібно створити умови», – додав підприємець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 2 Грудня 2016 22:31
Усе думають магнати, як малий бізнес вижити. Су&и.
ВАСЯ Показати IP 3 Грудня 2016 12:45
І тут корупція знову. Хто заплатить той і навчається, той і на роботі і так далі. Ото корупційна країна. І де ті хто корупцію поборе і встановлять в Україні смертну кару за корупцію і вилучать все майно на користь хворих людей
ВОВК Показати IP 3 Грудня 2016 16:53
ГРИГОРЕНКО= тупий селюк . З ним Україна може стати розвалюхою. Нікчема і неук.
А2А Показати IP 3 Грудня 2016 18:37
"місцевих виробників продовольчих товарів" - це ті хто зливає привозні нечистоти в каналізацію?, чи ті, задля інтересу яких демонтували МАФи і навіть переносили комунікації (як, наприклад, на Відродження навпроти привєтбанку)? Чи це вже знов починається переділ сфер впливу і ростуть апетити? Як варіант розвитку подій - всі МАФ в місті перебудувати в одному архітектурному стилі за двома-трьома типовими проектами, підряд на будівництво віддати "своїй" компанії "Рога и Копыта ink Ко", оплата з бюджету або за рахунок орендарів, або й дольова, це вже не принципово, головне, що ВСЕ РЕФОРМУЄМО, ще й в процесі ручки "позеленять"
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2016 02:36
Ну звичайно займався облагородженням території 7,8,9 років а потім закінчився договір і до побачення. Люди ви що СЛІПІ. Ви що не бачите що НАМІСЦІ знесених мафі з'являться нові чому одним мож а іншим зась!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus