USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турчинов розпорядився продати державні резиденції й дачі

24 Березня 2014 12:07
Виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов підписав указ, за яким Кабміну доручено продати державні резиденції, дачі, санаторії і транспорт, - повідомляє «Радіо Свобода».

Текст документа оприлюднено на офіційному сайті виконувача обов’язків глави держави.

Як йдеться у повідомленні, указ підписано «з метою забезпечення додаткових надходжень до держбюджету України і спрямування їх на фінансування пріоритетних видатків бюджету, у першу чергу на соціальні потреби, підвищення ефективності використання державного майна, скорочення бюджетних витрат на утримання майна, яке забезпечує діяльність президента України, і відповідно до статті 112 Конституції України».

Згідно з указом Кабміну, Державному управлінню справами доручено вирішити «питання про передачу державного майна (зокрема, державних підприємств, установ, організацій, санаторіїв, готелів (їхніх структурних підрозділів), державних резиденцій, державних дач, засобів наземного, водного і повітряного транспорту , сільськогосподарської техніки, обладнання, земельних ділянок, іншого нерухомого майна), яке не використовується для забезпечення діяльності президента України, в управління інших суб'єктів управління об'єктами держвласності, визначених Кабміном, для подальшої приватизації, відчуження такого майна у встановленому законом порядку, а також для задоволення державних і громадських потреб».

Виручені кошти планується направити на фінансування пріоритетних видатків бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 24 Березня 2014 12:21
"для подальшої приватизації"!!!!!!!!!!!!!!!!! Мама дорогая, то тепер нічого державного в нас не залишиться??????????? А може ті дачі та санаторії передати дитячим будинкам та багатодітним сім'ям, може під дитячий садок чи школу переробити? Сочатку треба пролюструвати тих, хто захоче це купити!!!! Може знову за наші з вами гроші хтось далі буде жирувати???????!!!!!!!!!!!!
Лучанин до Лучанин Показати IP 24 Березня 2014 12:41
Це лише початок "непопулярних заходів". За наступні кілька років приватизують за копійки усе, що не встигли розкрасти. А люди будуть "затягувати пояси" і жертвувати 5 грн на армію. Революція не доведена до кінця!
Угу Показати IP 24 Березня 2014 12:25
Начали продавать Украину. Своим и по сходной цене. Молодцы, ребята, время не теряете. Его у вас не так много, наверное, осталось.
лучанка Показати IP 24 Березня 2014 12:30
Гроші для Юлі на вибори, що не зрозуміло?
415 Показати IP 24 Березня 2014 13:15
Усе задумано вірно, до травня треба максимально набити кармани та прихватизувати за пару копійок ще те, що було у державній власності. Нехай ще й свої мільйонні маєтки продадуть та підуть жити у комуналки, як усі люди. зарплату у півтора тисячі одержувати, не більшу пенсію. Гидко стає від таких розпоряджень. Євреї рулять!
Артем Показати IP 24 Березня 2014 13:30
Воры начали продажу Украины.Сейчас Россия через подставные фирмы за безценок скупит все.А еще обогатятся Коломойский,Фирташ и наши "новые" руководители.
Угу Показати IP 24 Березня 2014 15:28
В России тоже был такой аттракцион в девяностых. Залоговые аукционы, это когда государству не хватало денег в бюджет. Чужие, естественно, на такие аукционы не попадают. Сами все по дешевке и купят. В итоге в бюджет попали жалкие гроши, а гос имущество в чьи- то липкие ручки.
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 13:56
растрелять их всех

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus