USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку чекають на ремонт прибудинкової території

28 Жовтня 2015 11:08
Ремонт двору по проспекту Молоді, запланований ще на початку року, досі не здійснений.

Про це йшлося під час 80 сесії Луцької міської ради 28 жовтня.

З депутатським запитанням до міського голови звернувся член депутатської групи «Новий Луцьк» Тарас Бас. Запитання стосувалося прибудинкової території за адресою проспект Молоді, 11.

Так, ще на початку року затверджували перелік прибудинкових територій, ремонт яких повинні були здійснити у липні-серпні цього року. Депутат цікавився, чи буде здійснений ремонт цієї прибудинкової території цьогоріч і в які терміни. Депутат зауважив, що до фінансування робіт з благоустрою готовий долучитися заклад «Соло піца», який розташований у мікрорайоні.

Міський голова Микола Романюк відповів, що роботи планують завершити 15-20 листопада, наразі тривають підготовчі роботи. З його слів, ремонт прибудинкової території обов’язково завершать вже цьогоріч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
правдолюб Показати IP 28 Жовтня 2015 14:14
Хочу звернутись до нинишного "Миського Голови" ,Ваша поразка на виборах Мера стала можлива по причини того ,що не один двир на территории 7 жкп не заасвальтований зайихати не можливо. А Тим часом Ваш головний оппонент на виборах у цих дворах поставив спорт майданчики та лавочки,а керивництво жкп як не робило ничого так и не робить,а це велика килькисть Ваших виборцив.
Лада Показати IP 8 Грудня 2015 09:43
Моє звернення теж до Міського Голови, так як брошури, які носили перед виборами не відповідають дійсності. Я живу в районі 40а кварталу, по вул. Конякіна 10а, де ви шановний Голово дуже гарно наобіцяли і написали в передвибончій брошурці що багато вже виконали, та ще й суму назвали. Так от, якщо дитяче обладнання яке ви встановили, це та одна гойдалка, то грош вам ціна; а ремонт прибудинкової території на який були виділені гроші в 2015 р. так і не зробили до кінця, хоча зараз погодні умови сприятливі для цього, то взагалі про що можна далі говорити. Де поділися гроші закладені на цей ремонт з бюджету? Наш двір зараз у жахливому стані, бо повикорчовували дерева і так залишили - будинок біля Салюту, всюди валяються залишки від ваших горе-ремонтників, то люки, то викорчувані дерева, то каміння і бетонні брили. Приїдьте хоч раз і самі подивіться. Бо ми далі мовчати не будемо...........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus