USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку освятили місце під пам’ятник загиблим в АТО

14 Жовтня 2016 17:32
Пам’ятний знак волинянам, які поклали життя відстоюючи мир на сході України та відбиваючи російського агресора, буде знаходитись на меморіалі Вічна слава у Луцьку.

Камінь під пам’ятник освятили в День захисника України, сьогодні, 14 жовтня.

Урочистою ходою ліцеїсти Військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, родичі загиблих в АТО, а також їх побратими і представники місцевої влади пройшли від Театрального майдану до меморіалу Вічна слава.

Там до присутніх звернувся міський голова Микола Романюк, який зауважив, що освячення пам’ятника – подія хоч і трагічна, але історична для міста. На знак шани героям присутні пом'янули їх хвилиною мовчання.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив камінь, на місці якого спорудять пам’ятник. Після цього до присутніх звернувся Владислав Шостак – син Сергія Шостака, який загинув разом із своїми побратимами-добровольцями із батальйону «Айдар» 27 липня 2014 року.



Владислав звернувся до присутніх зі словами про те, що війни без втрат не буває. Проте, це – шанс задуматись про те, що ти можеш дати країні. Юнак, який втратив батька на війні, закликав кожного з українців зробити все для того, аби розбудувати нову Україну, адже все залежить лише від людей.

«Давайте жити так, щоб не було соромно за нас, коли ми будемо приходити до цього пам’ятника», – заявив юнак насамкінець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Беркут Показати IP 14 Жовтня 2016 22:10
Гуляв собі зранку з песиком поблизу меморіалу о 9.00, двійка нетверезих парубків почали курочити фото та розкидати паперові квіти біля пам'ятки майданівців з воплями - ці сопляки усе почали, а бійці 51 ОМБР заплатили за це крівью більш ніж 100 трупів, дик кому зараз поклонятися - майданівцям чи захісникам ???
Костянтин до Беркут Показати IP 15 Жовтня 2016 15:53
Вклонись військомату. Песика додому, д*пу в армію. За рік зрозумієш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus