USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку привітали тих, на чиїх плечах лежить свобода України

5 Грудня 2014 15:16
У Луцьку урочисто привітали військових, які несуть службу у Збройних Силах України, а також усіх тих, хто відзначився у зоні АТО.

Урочисті збори з нагоди 23-ї річниці Збройних Сил України відбулись сьогодні, 5 грудня, у Луцьку. Вітали та нагороджували волинських військових у стінах Палацу культури міста.

Насамперед, концерт розпочали із вшанування пам'ять тих, хто поклав власне життя на жертовник війни – загиблих у зоні АТО воїнів.

Опісля прозвучало вітальне слово від міських та обласних посадовців.

«Ще зовсім недавно ніхто не опікувався обороноздатністю Збройних Сил, тож армія була виснаженою. Однак буквально за декілька місяців українці створили нове – сильне і боєздатне військо. Громадськість, молодь, волонтери, влада – усі інтенсивно взялись за покращення його стану. Майже з нуля ми створили механізовану бригаду, батальйон територіальної оборони. У Збройних Силах України несуть службу 5 тисяч наших краян», - звернувся голова ОДА Володимир Гунчик до військових.
Він висловив окрему подяку рідним і близьким загиблих у зоні АТО бійців за їх безмежне терпіння та стійкість, за те, що не боронили своїм синам та чоловікам йти на фронт. Також очільник області подякував волонтерам.

Разом з тим, голова облради Валентин Вітер наголосив, що найбільше його бажання, аби усі молитви за волинських солдат були почуті Богом на небі, і усі найкращі сини країни повернулись додому живими і здоровими.
Начальник Луцького гарнізону, полковник Володимир Дриженков додав, що справжній вік української армії – не 23 роки, а кілька століть, оскільки її традиції формувались протягом всієї історії існування українського народу.
Так, за особливі заслуги перед батьківщиною почесними грамотами та подяками нагородили найкращих військових, волонтерів, медиків, ветеранів військової служби, та учасників АТО, які не покладаючи рук робили усе для того, аби Україна й надалі залишалась вільною та незалежною та відзначились у зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вацык Показати IP 5 Грудня 2014 20:15
Праздник - 23 Февраля !
Антивата до Вацык Показати IP 5 Грудня 2014 21:57
Твоє свято- День Ватника)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus