USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку школярі ходять через неосвітлену залізничну колію

23 Грудня 2015 11:49
Відсутність дорожнього покриття та неосвітлений перехід через залізничну колію, через який діти ходять у школу – нагальні проблеми мешканців вулиці Сосюри у Луцьку оголосили у міськраді.

Як зазначив у своєму запиті до міського голові депутат від УКРОПу Юрій Безпятко, до нього звернулися мешканці вулиці Сосюри, повідомивши, що дорожнє покриття на вулиці у вкрай жахливому стані та практично відсутнє. Також відсутнє освітлення на вулиці та на переході через залізничні колії, де діти ходять до школи.

Мешканці на знак протесту погрожували перекриттям руху автотранспорту. Депутат просив включити вулицю Сосюри внести до переліку вулиць, де буде здійснено капітальний ремонт у 2016 році. З його слів, потрібно облаштувати пішохідний перехід через залізничні колії та встановити вуличне освітлення.

Депутати підтримали запит.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 23 Грудня 2015 13:24
депутати від Укропу працюють - молодці... !!!!!!!!!
Мама Показати IP 23 Грудня 2015 23:31
Молодці!!! Дітям дійсно це потрібно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus