USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У садочках Луцька діти недоїдали м’ясо, рибу і молочку

8 Травня 2014 11:42
Прокуратура Луцька перевірила додержання службовими особами управління освіти Луцької міської ради вимог законодавства при здійсненні державних закупівель, повідомили у прес-службі прокуратури Луцька.

Встановили, що цьогоріч працівники трьох дошкільних навчальних закладів Луцька закупили крупи без відповідної документації про їх якість. Разом з тим, у дошкільні навчальні заклади подали висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та посвідчення про якість круп, в яких зазначалися інші виробники.

Також, у зв’язку з несвоєчасним проведенням конкурсних торгів на закупівлю продуктів харчування дошкільними навчальними закладами Луцька у січні та лютому цього року діти недоотримали м´яса, риби та молочних продуктів.

Окрім того, всупереч вимогам чинного законодавства, до складу комітету з конкурсних торгів управління освіти Луцької міської ради включили громадян, які не були посадовими особами цього управління.

На усунення виявлених порушень прокуратурою міста Луцька начальнику управління освіти Луцької міської ради внесено подання.

Згідно з результатами його розгляду до дисциплінарної відповідальності притягнуто 1 посадову особу управління освіти Луцької міської ради та 3 службових осіб дошкільних навчальних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дівчинка Марійка Показати IP 8 Травня 2014 11:51
люстрацію Гребенюку!!!!!!!!!!!!
Данильчуку до дівчинка Марійка Показати IP 8 Травня 2014 16:19
Романюк такого керівника повинен гнати в три шиї, щоб і не смерділо в освіті. Майже два роки діти в садочках повноцінно не харчуються.А Романюку все до лампочки.
Виправити Показати IP 8 Травня 2014 11:59
заголовок двозначний: недоїдали, бо було несмачно або були ситі, чи порції були менше норми...
до виправити до Виправити Показати IP 8 Травня 2014 13:00
не тільки заголовок двозначний, а й текст, не зрозуміло хто закуповує продукти чи працівники дошкільного закладу чи управління освіти, тоді хто проводить тендер? і взагалі яке може бути повноцінне харчування на 5 грн. в день і сніданок, і обід, і вечеря при теперішніх цінах.
Однозначно Показати IP 8 Травня 2014 12:18
Що ще за "молочка"? Жаргон якийсь.
мама Показати IP 8 Травня 2014 13:41
канєшно ми гроші то здаємо в правно щоб діткам все було щоб були ситі а про недоотримання мяска та рибки дізнаємося тільки через 5 міс після того як це сталося. нормально?
працівник Показати IP 8 Травня 2014 17:47
чому невізмуться за торговельні точки які постачають у днз крупи і всі інші продукти без відповідних документів те саме робиться у всіх садочках без винятку що виходить зовсім не кормити дітей
Бабуся двох онуків Показати IP 8 Травня 2014 23:29
Міська рада повинна надати інформацію про те, скільки коштів надає держава на харчування в дитячих садочках, скільки повинні доплачувати батьки і постачати продукти харчування з єдиного підприємства-постачальника. Меню дитсадка- каша зранку, в обід і на вечерю та рибна чи м"ясна котлетка в обід. Але я не можу дорікати працівникам дитсадків - про харчування мають думати чиновники міського управління та вельми шановні депутати. Навіщо ми їх утримуємо? Можливо, краще гроші направити на харчування в школи та дитячі садочки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus