USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Шацькому районі скасували рейси одного з перевізників

13 Травня 2016 22:54
Шацька районна державна адміністрація не хоче продовжувати договір із місцевим перевізником Сергієм Приймуком. Завдяки цьому з 16-го травня усі його рейси на території Шацького району скасовуються.

Про це повідомили на сайті Кордону.

Сам підприємець Сергій Приймук займається перевезеннями по території Шацького району ще з 2005 року. І ось уже більше 10-ти років був переможцем тендерів на перевезення пасажирів у межах району.

“Раніше рейси по району затверджувала область, а зараз такі повноваження передали на райони. Тобто очільники районів самі визначають, які рейси повинні бути, куди повинні курсувати і у який час. Щокварталу Шацька адміністрація підписувала договори, і ми вчасно їх поновлювали. Завжди намагались прислухатись до місцевої влади та часто змінювали старі рейси для зручності пасажирів, або ж додавали нові”, – коментує Сергій Приймук.

Шацька РДА запевняє перевізника, що це область не погоджує місцевий маршрут, а у Луцьку, навпаки, запитують, чому не хоче підписувати договір адміністрація Шацька. Тобто чиновники перекладають свої обов’язки на колег, а самі шукають будь-які причини, аби уникнути за це відповідальності.

Виникають лише питання: чи не з’явився новий, “свій” перевізник? Чим не догодив той, що зараз?

Сергій Приймук пригадує, що перед виборами у березні на голову Шацької територіальної громади дехто з кандидатів запевняв, що рейси у села Шацького району будуть, а також обіцяв підтримку місцевому перевізнику. Водночас наголошував, що обов’язково клопотатиме про пільговий проїзд у маршрутках Приймука для жителів Шацького району. Проте чому зараз виникли з цим проблеми ніхто не розуміє.

“Я зацікавлений, аби були маршрутки, аби люди мали змогу доїжджати до районного центру з віддалених сіл району. Тим більше, я хотів би пускати не один рейс на день в одне й теж село. Чим більше маршруток ходить, тим краще для людей”, – запевняє Приймук.

Обурені пасажири стверджують, що будуть звертатись до місцевої влади, писатимуть запити, аби було як добиратись. Усім відомо, що багато людей їздять на роботу рейсами місцевого підприємця, а також – з віддалених сіл до районного центру.

Сам Сергій Приймук говорить, що чекатиме кінця робочого дня п’ятниці, щоб отримати остаточну відповідь щодо маршрутів по території Шацького району. Якщо ж ні, то з понеділка, 16-го травня, усі внутрішньорайонні рейси скасовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бандерівка Показати IP 14 Травня 2016 01:14
Люди вставайте перекривайте дороги і добивайтеь щоб вам було чим їздити то нема на шо дивитися
Іван Мирка Показати IP 14 Травня 2016 08:30
Якась дурничка. До редакції: а ви звертались за розясненням до Шацької РДА? Дійсно всі внутрішньорайонні маршути з 2015 року тепер виключна компетенція Районних адміністрацій. Всі маршути видаються тільки на конкурстій основі терміном на 5ть років З цієї статті я зрозумів те що п-ць не хоче іти на конкурс, а воліє отримувати тимчасові дозволи щоквартально. Чиновники РДА не хочуть в тюрму і не дають йому тимчасових дозволів. А підприємець вперто не йде на конкурс.
axabnrg Показати IP 16 Травня 2016 13:01
Так само може зробити кожна громада, якщо скористається безкоштовною покроковою інструкцією як впровадити такий проект за моделлю DESPRO (udl.despro.org.ua): https://www.youtube.com/watch?v=8KaGJAZn2x0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus