USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Укргазвидобуванню» вчергове не погодили родовища на Волині

26 Січня 2017 14:14
ПАТ «Укргазвидобування» вже не вперше просить погодити їм кілька родовищ природнього газу. Проте депутати Волинської облради домагаються, аби місцева громада отримувала зиск від того, що на їх території видобувають газ. Та підприємство не погоджується.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань екології, раціоального використання природних ресурсів 26 січня.

Так, ПАТ «Укргазвидобування» просило погодити три родовища газу: вічинсько-Доросинську площу, Літинсько-Озерянську площу та Семеринську площу.

Нагадаємо, депутати не раз пропонували налагодити співпрацю з місцевою громадою, приміром, зареєструвати окрему юридичну особу на Волині, аби податки залишалися на місцях. Нині ж місцева громада крім шкоди довкіллю отримувала мізерну рентну плату. Та досі представники підприємства, яке хвалиться, що воно зайняло перше місце в Україні за наповненням бюджету і сплатою податків, не погодилися на пропозиції депутатів.

Урешті, депутати вирішили не погоджувати підприємству надра та вирішили звернутися до керівництва ПАТ «Укргазвидобування» організувати робочу зустріч. Під час зустрічі пропонують обговорити шляхи вирішення питання, аби громада отримувала кошти від видобутку місцевих надр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Січня 2017 14:31
правильно. бандовлада з києва хоче за копійчані сплати до місцевого бюджету заробляти шалені гроші, залишаючи на місці виснажену землю .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus