USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Субсидії незабаром замінять «живими» грошима

21 Серпня 2015 17:05
Наступним кроком після введення адресних субсидій на газ стане їх монетизація. Громадяни зможуть самі вирішувати, на чому економити — на газі, електроенергії чи воді.

Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко каже, що уряд думає про монетизацію субсидій, проте наразі потрібно, аби українці звикли до нинішньої системи та зрозуміли її.

Про це він розповів під час брифінгу в Луцьку у п’ятницю, 21 серпня, - інформує «Волинське агентство розслідувань».

Субсидії будуть збережені, але у вигляді грошової компенсації.

Монетизацію субсидій планують запровадити для того, щоб спонукати людей зменшувати споживання енергоносіїв. Однак на сьогодні про запровадження такої системи не йдеться, адже головне завдання нині – убезпечити людей від зростання тарифів, – повідомив Зубко.

Також він нагадав, що на сьогодні є два основні методи зменшення споживання енергоносіїв – встановлення лічильників із регуляторами та утеплення будинків.

Зокрема під час візиту в Луцьк Зубко разом з міським головою Миколою Романюком та головою Волинської облдерадміністрації Володимиром Гунчиком відвідали ОСББ «Відродження», де завдяки таким заходам вдалося зменшити вартість опалення одного квадратного метра із 9,60 гривні до 3,60 гривні.



Як повідомяло Інформаційне агентство Волинські Новини, Міністерство соцполітики і Мінінфраструктури готується з 1 січня 2016 року монетизувати пільги на проїзд у транспорті. Керівник відділу автотранспорту Мінінфраструктури Світлана Кубальська повідомила, що розмір такої адресної допомоги має складати 250-300, а може й навіть 400 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Anonymous Показати IP 21 Серпня 2015 20:16
Обдеремо населення ПО НОВОМУ! Ура!
віра Показати IP 21 Серпня 2015 20:17
Дайте достойну зарплату і пенсію, не треба буде субсидій!!!!!!!!!!Не треба подачок, як жебракам!!!Дк відповідність між зарплатами і тарифами?!
Грес Показати IP 21 Серпня 2015 22:03
Язиком молоти_не мішки носити.
Слостережливий Показати IP 22 Серпня 2015 09:14
Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко каже, що уряд думає про монетизацію субсидій, проте наразі потрібно, аби українці звикли до нинішньої системи та зрозуміли її. НЕВЖЕ почали ДУМАТИ ....?????
Остап Показати IP 23 Серпня 2015 13:01
Ми були є і будимо рабами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus