USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Устилузькій громаді не вистачає поліції

9 Червня 2016 19:36
Відділок поліції хочуть облаштувати в Устилузі Володимир-Волинського району. У місті, яке є центром об’єднаної громади, трапляються часті ДТП, розташований митний перехід і є проблеми зі злочинністю. Тут поки що працює лише один дільничий інспектор поліції.

Про це у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини розповів голова Устилузької об’єднаної громади Віктор Поліщук.

Нагадаємо, в місті вже тривалий час існують проблеми з сервісною зоною, яка не відповідає жодним стандартам. Сам митний пункт пропуску «Устилуг-Зосін» розташований у межах міста. Ще декілька років тому черги стояли просто на міських вулицях, дороги були заблоковані. І хоч сьогодні сервісна зона розташована перед містом, а прикордонники намагаються регулювати потік автомобілів, та це не зменшує у місті проблем.

Як розповідає Віктор Поліщук, в Устилузі працює один дільничий інспектор поліції, але цього не достатньо для міста, а тим більше для об’єднаної громади, яка охоплює третину Володимир-Волинського району і, практично, відтворює колишній Устилузький район.

Тому вже є домовленості з керівництвом поліції району, аби в Устилузі створили відділок.

«У Володимирі-Волинському обіцяють поки що принаймні закріпити мобільну групу з трьох працівників поліції за Устилугом, а потім тут зробити відділ. Ми, зі свого боку, маємо забезпечити людей оргтехнікою і приміщенням, що нам по силах. Єдине, що нам треба - команда від Міністра Арсена Авакова», - каже голова об'єднаної громади.

До слова, нароний депутат Ігор Гузь звернувся до Авакова з проханням створити відділ патрульної поліції у Володимирі-Волинському, який би обслуговував і 2 митниці: Ягодинську та Устилузьку, працюючи так би мовити, в трикутнику Ягодин-Володимир-Волинський-Устилуг. Наразі у відповіді від Міністра йдеться, що поки що патрульна поліція створюється у великих містах, а у менших, таких як княже місто, буде утворюватися згодом. До слова, трасу Луцьк-Устилуг патрулюють екіпажі патрульної поліції Луцька.

Крім того, додав голова Устилузької об’єднаної громади Віктор Поліщук, є потреба в створенні муніципальної поліції, яка б, серед іншого, дбала б і про підтримку благоустрою в місті. Але до цього питання планують повернутися в тому разі, якщо облаштують нову сервісну зону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 10 Червня 2016 07:57
А що там дрібницями займатись? Володимир-Волинська "поліція" і так там весь час пасеться. (Поліцією їх назвати не можна. Тільки мєнти). Давайте просто перенесемо відділок з Володимира в Устилуг та й все. І овечки ситі і вовки цілі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus