USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Військові-волиняни заборонили матерям перекривати дороги

17 Червня 2014 14:39
У день свого народження голова Маневицької райдержадміністрації Людмила Кирда разом із делегацією відвідала земляків, які служать у 51-й Володимир-Волинській механізованій бригаді на Донеччині. Враженнями від зустрічі з вояками та поїздки неспокійним регіоном інформує «Волинь-нова».

Бронежилетів, й іншого захисного спорядження вистачає? Тепер тільки й мови, що війську саме цього бракує…

— На власні очі пересвідчилася: бійці 51-ї окремої механізованої бригади, які добровільно залишилися на Донеччині, мають все необхідне для персонального захисту, добре озброєні. Бронежилети, що їх привезли, відправлять на миколаївський полігон «Широкий лан» або триматимуть як запасні. Захисне спорядження волинянам передав і народний депутат України Ігор Єремеєв.

Техніка військового формування, де служать маневиччани, була добре замаскована. Хлопці не скаржилися на погане харчування. Навпаки: неподалік переліска побачила купу батонів і хліба. Солдати не з’їдають його, у спеку буханці, запаковані в поліетилен, підпарюються. Тому перед тим як передислокуватися, вони залишають їх місцевим жителям, щоб згодували худобі. У розмові заступник командира частини, який відповідає за продовольче забезпечення, назвав неправдивою інформацію, що нібито тут торгували продовольчими пайками. Запевнив: особисто отримував і розподіляв їх воякам.

— А який настрій у волинян?

— Багатьох із тих вояків, хто живе у нашому районі, знаю давно. Спілкуючись із ними на Донеччині, відчула, що в їхній свідомості відбулася переоцінка цінностей. Вони знають, що там триває війна. Але в них немає навіть тіні зневіри, песимізму чи паніки. У бригаді — сувора дисципліна та сухий закон. Добровольці усвідомлюють велику відповідальність перед державою і ті ризики, які їм загрожують. Наші солдати — це справжні патріоти, гідні всенародної поваги. Вони заборонили своїм матерям та дружинам перекривати дороги чи брати участь у будь-яких протестних акціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ника Показати IP 17 Червня 2014 16:03
Оце хлопці, оце молодці! Справжні захисники Втчизни!!! Раніше б вони "пригальмували" б своє жіноцтво...
патріотам клавіатури до Ника Показати IP 18 Червня 2014 02:13
Якшо ти така розумна то сама їдь і воюй або своїх рідних відправ.
матера Показати IP 17 Червня 2014 17:23
Хай тії журналісти поцілують нас міцно в ср...ки. За своїх дітий зробимо все і нікого питати не будемо.
Анонім Показати IP 17 Червня 2014 23:46
правильно, за своїх чоловіків потрібно стояти до останього, хай ще хтось попробує того меду де зараз наші хлопці, а то сидять в теплі добрі і тільки коментарі строчать.
ямати Показати IP 20 Червня 2014 02:31
Не варто нашим синам вмирати за ради тих жидiв які посилають на вбівство таких же хлопців які не хочуть жити по жидівським вказівкам.
оксана Показати IP 4 Липня 2014 20:11
Більше всього на світі хочу повернути свого чоловіка додому. Легко говорити тому у кого рідні вдома, а я вже немаю сили заспокоювати маленького сина , який щоночі плаче за татком...
Анонім до оксана Показати IP 13 Липня 2014 10:47
Нехай Бог береже Вашого чоловіка і тисячі таких як він, а Ви мужня жінка
Юлія Показати IP 16 Липня 2014 11:45
Ніколи не думала,що в 18 років пізнаю всю силу страху перед війною.Кожен отримує по заслугах,люди хотіли відірвати шматок України-вони через це і страждають.Шкода лише тих,кого кинули туди,ніби м'ясо,воювати.Герої повертаються насипом в машинах(знайома в морзі працює) або в якихось бочках,і навряд чи всі будуть опізнані і захоронені з усіма почестями,як то й має бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus