USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Волинянам, які утримують три корови й більше, обіцяють безкоштовний жом

7 Вересня 2015 14:24
Гнідавський цукровий завод та обласне управління агропромислового розвитку уклали угоду, згідно із якою господарі, на утриманні яких знаходиться три й більше корови, отримають безкоштовний жом.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 7 вересня, повідомив начальник обласного управління агропромислового розвитку Юрій Горбенко.

З його слів, згідно із вищезгаданою домовленістю, у період із 10-го по 25-те вересня Гнідавський цукровий завод погодився відпустити для сімей, родин і ферм, які утримують три корови і більше до 10 тонн жому.

«Керівництво районів через управління агропромислового розвитку сприяло тому, аби наші фермери змогли вибрати цей жом саме в цей термін, бо в іншому разі його не будуть відпускати», - зазначив головний аграрій області.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що аномально спекотне літо призвело до того, що аграрії Волині не можуть посіяти озимину. 5 вересня, згідно з нормативами, - крайній термін посівів ріпака. Проте чимало господарств або скоротили посіви цієї культури, або взагалі відмовилися. Небагато господарств пішли на ризик і посіяли ріпак за таких несприятливих умов. В області засіяли цією культурою лише третину запланованих площ. А з 5 вересня аграрії мали б розпочати сіяти озимину. До посівних робіт наразі готові лише 15 тисяч гектарів, а це лише 10% до намірів. Всього планують засіяти озиминою 167 тисяч гектарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Patrik Показати IP 7 Вересня 2015 14:36
"ВОЛИНЯНАМ, ЯКІ УТРИМУЮТЬ ТРИ КОРОВИ Й БІЛЬШЕ, ОБІЦЯЮТЬ БЕЗКОШТОВНИЙ ЖОМ". Тож шановні волиняни, смачного Вам! Їжте на здоров'я!
волиняни до Patrik Показати IP 7 Вересня 2015 15:36
Дя-Ку-Є-Мо!!!
вася Показати IP 7 Вересня 2015 17:56
Текст повідомлення а хто ж його привезе
він Показати IP 7 Вересня 2015 18:06
потім чекайте нового податку від яресько

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus