USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни кажуть, що готові продати свої голоси

23 Травня 2014 14:30
Майже півсотні населених пунктів області об’їздили громадські активісти, закликаючи волинян прийти на вибори.

Нагадаємо, всеукраїнська інформаційна кампанія «Прийди на вибори! Захисти державу!» діяла на Волині напередодні виборів президента України.

Мета кампанії полягала в тому, щоб поінформувати громадян та мотивувати їх піти на дострокові президентські вибори, які є важливими для всього українського суспільства. Зі слів учасників, важливою є мобілізація виборців на локальному рівні. Інформаційна кампанія полягала у поширенні української символіки – прапорців та синьо-жовтих стрічок та закликах не просто прийти на вибори, а проголосувати чесно – не піддаватися на підкуп кандидатів у президенти, не брати участь у фальсифікаціях, виявляти та фіксувати порушення під час виборів.

До участі до акції долучили громадські організації АМОРе, Автомайдан, Самооборона Волині, Фундація національних ініціатив.

Як розповіла заступник голови «Асоціації Молодих Реформаторів» Марія Доманська, «Прийди на вибори! Захисти державу!» - це інформаційна кампанія, яка стартувала у 16 областях України. Сьогодні, 23 травня відбулася підсумкова прес-конференція. На Волині активісти побували у майже півсотні населених пунктах, роздали 18 тисяч інформаційних флаєрів, 2 кілометри жовто-блакитної стрічки та чимало українських прапорців.

Часто активістів сприймали за агітаторів, або просили порадити за кого голосувати. А на Любешівщині та Камінь-Каширщині люди засвідчували свою готовність «продати голос», або розповідали про такий досвід під час минулих парламентських виборів.

Загалом, розповідають активісти, до них люди ставилися скептично, доводилося привертати увагу роздачею дармових прапорців.

А ще за час акції активісти зібрали близько 100 листів до Президента. У них волиняни просять вступу до ЄС, стабілізувати ситуацію на Сході країни, та пропонують шляхи стабілізації економіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus