USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Встановлено походження золотого батона

30 Червня 2014 10:20
Людиною, яка подарувала екс-президенту України Віктору Януковичу масивне прес-пап'є у вигляді хлібного батону з золота, є президент ПАТ "Сумське НВО імені М.В. Фрунзе" Володимир Матвійович Лук'яненко.

Про це заявив старший слідчий Генеральної прокуратури Ігор Слободяник, повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на «5 канал».

За його словами, дарувальника золотого батону вдалося встановити в результаті вивчення документів у резиденції колишнього глави держави "Межигір'я".

Слідчий, зокрема, розповів, що під час опису майна в резиденції "Межигір'я" у записах начальника охорони об'єкта Костянтина Кобзаря був виявлений список подарунків, вручених Януковичу в день його народження 9 липня 2013 року. Серед іншого, в документі зазначено, що золоте прес-пап'є "батон" подаровано Януковичу саме Володимиром Лук'яненко.

Слободяник також заявив, що вилучені документи прийняті на вивчення Головним слідчим управлінням ГПУ.

Нагадаємо, золотий батон у натуральну величину та інші вироби з золота були виявлені у "Межигір'ї", відразу після втечі Віктора Януковича у лютому 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Де Показати IP 30 Червня 2014 10:49
а де зараз той батон?
НЕЛУЧАНИН до Де Показати IP 30 Червня 2014 11:06
всох безслідно
Вінстон до НЕЛУЧАНИН Показати IP 30 Червня 2014 11:19
порізали та з*їли...
Кузя Показати IP 30 Червня 2014 11:35
Нагадаємо, золотий батон у натуральну величину та інші вироби з золота були виявлені у "Межигір'ї", відразу після втечі Віктора Януковича у лютому 2014 року.
Роман Показати IP 30 Червня 2014 16:36
Блін ну що ви пречипилися до того батона? мала собі людина і що з того? подивіться на юльку, порошенка та інших, вони що менше жирують ніж янукович? ні блін аби до чогось причепитися P.S. До речі, при януковичу і азарові тарифи в 2 рази як планують з 1 липня не піднімали і зарплати та пенсії хай на трішки але 4 рази у рік піднімали)
Хм... Показати IP 30 Червня 2014 16:57
А як таку статтю допуститли до друку? Це ж явний + в сторону Януковича! Якби ви були на його місці, то і вам би подарили. Але ж подарили спеціально для того аби підняти бучу і унітаза золотого не виявилося. А будиночок в нього нічим не відрізняється від юліного та сєніного, а в вайсмана взагалі хороми. А чи був суслік?
Церковна миша до Хм... Показати IP 30 Червня 2014 21:18
Різниця між ним і іншими людьми полягє в тому, що він держслужбовець, і не має права приймати такі дарунки.
Анонім до Церковна миша Показати IP 30 Червня 2014 23:28
ти об сосну вдарився ти глянь які подаруночки рангами меньші волинські тягнуть...
Церковна миша до Анонім Показати IP 1 Липня 2014 01:07
Мати змогу брати проте жити чесно чи брати, бо дають. Якщо тебе влаштовує другий варіант, то Янукович і справді тобі друг, товариш і наставник. Те, що усі "тягнуть" не означає, що це правильно, законно і є нормою суспільства. Легше всього сидіти на дупі і горланити, що "усі тягнуть", ніж зробити усе від тебе залежне для того, щоб перешкодити відомим фактам корупції. Ні. ми можемо лише осудливо хитати головою, мов міліція, СБУ сидить і нічого не робить. Але ж усе починається з малого, зокрема з заяви на ім"я начальника УДСБЕЗ про факт вимагання конкретним посадовцем хабаря.
ого Показати IP 30 Червня 2014 17:04
якби янукович був людиною, він би цей подарунок або продав і віддав гроші на благодійність, або взагалі не брав. За його правління люди шматок хліба не мали за що купити. говорю з власного досвіду.
Анонім до ого Показати IP 30 Червня 2014 23:29
а ти багато віддав???? через таких як ти заздрісних ***** скільки людей зараз гине...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus