USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Які тротуари ремонтуватимуть в Луцьку. ПЕРЕЛІК

7 Лютого 2014 13:47
Міські тротуари перебувають поза увагою комунальних служб, вважає депутат Аскольд Пекарський.

Які тротуари ремонтуватимуться і скільки грошей на це виділяють цьогоріч, запитав депутат під час позачергової 53 сесії міської ради

«Щороку ми не ремонтуємо тротуари, хоч дороги ремонтуються. Чому ми не любимо так пішоходів?», - запитав депутат.

Зі слів міського голови Миколи Романюка, в попередньому переліку, який розглядатимуть під час наступної сесії депутати, є ряд тротуарів, які планують відремонтувати.

Планується, мовляв, ремонт тротуарів по проспекту Волі, біля педагогічного коледжу, по проспекту Відродження з боку вулиці Рівненської, на вулиці Дружби Народів – біля гуртожитків, на вулиці Конякіна. До переліку, пообіцяв міський голова, депутати повернуться під час наступного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
fedor Показати IP 7 Лютого 2014 15:21
А що робити з тими тротуарами яких взагалі нема наприклад як по чорновола
олександр до fedor Показати IP 7 Лютого 2014 15:53
Нічого страшного що у Вас немає тротуарів.Ось у нас відремонтують тротуари і на них гарненько будуть стояти автомобілі а ми як ходили по грязних після собак газонах так і будемо ходити.
Зимін Показати IP 7 Лютого 2014 16:40
Половина тротуарів частково використовується не за призначенням- малі архітектурні добудови, стоянки для автомобілів.І більше уваги влада приділяє тротуарам центральних вулиць. Як правило тротуари не влючають в ремонт і їх ремонтують при ремонті вулиці ,при заміні бордюрів.Питання актуальне-потребує вирішення.
Пішохід Показати IP 7 Лютого 2014 16:40
А подивіться на тротуар на початку вул.Кравчука до школи 21. Жаль мам з колясками та стареньких які й так ледь топають.
володимир Показати IP 7 Лютого 2014 22:25
Тротуари нiяку владу мiську чи обласну не цiкавлять, не "царська"справа по ним ходити. А бидло i так перетопчеться, та i вiдкати там мiзернi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus