USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку відремонтують тротуари. Де саме

6 Жовтня 2022 22:48
В обласному центрі хочуть здійснити поточні ремонти тротуарів на вулицях Конякіна, Глушець і на перехресті вулиць Карпенка-Карого та В’ячеслава Хурсенка.

Про це повідомив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Торги тривають на сайті Prozorro.

На вулиці Конякіна мають відремонтувати тротуар вздовж будинку №7. Вартість робіт оцінили в 445 тисяч гривень. На вулиці Глушець облаштують тротуар від будинку №40 до вулиці Карпенка-Карого. Очікувана вартість цих робіт – 326 тисяч гривень. Своєю чергою, на ремонт тротуару на перехресті вулиць Карпенка-Карого та В’ячеслава Хурсенка спрямують до 125 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, аварійно-відновлювальні роботи включатимуть обрубування країв основи та покриття, розламування асфальтобетонного покриття, розбирання бортових каменів, монолітних бетонних конструкцій, перекладання говловин цегляних колодязів, встановлення бортових каменів, поребриків і водовідвідних лотків, улаштування покриття з бруківки та з гарячих дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, встановлення дорожніх знаків тощо.

Поточний ремонт тротуарів на вулицях Конякіна та Глушець мають закінчити до кінця наступного року, а ремонт тротуару на перехресті Карпенка-Карого та В’ячеслава Хурсенка – до кінця поточного року.

Гарантія на всі виконані роботи буде становити три роки.

Нагадаємо, в Луцьку хочуть здійснити поточний ремонт тротуару на перехресті вулиць Львівської, Городецької, Левітана та Даньшина. Роботи мають провести до кінця наступного року. Їх очікувана вартість становить 583 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 7 Жовтня 2022 02:15
Проспект Волі доробіть, убогі!
Лучани Показати IP 7 Жовтня 2022 09:02
Відремонтуйте тротуар біля дитячого садочка на Київському майдані, що біля поліклініки №1 ! Садочок працює, а дітки постійно спотикаються через асфальтові надовбні ! На території бруківкою замостили, а до тротуару руки не дійшли. А міські депутати показушні зібрання робили, зі своєю свитою шось у блокноти записували, людям обіцяли, а в результаті виявилися просто пустобрехами ! Вибори наближаються - тепер навіть до людей не підходьте, бо не то що не проголосуємо, а ще й гнати будемо !
Лучанин. Показати IP 7 Жовтня 2022 19:50
Коли вже зроблять кусочок тротуару від зупинки братський міст в сторону набережної.в дощову погоду на розбитому асфальті тротуару стоять калюжі пройти неможливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus