USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Залізниця погрожує скасувати приміські поїзди на Волині

10 Квітня 2017 11:46
«Укрзалізниця» просить органи місцевого самоврядування відшкодовувати пільгові перевезення на приміському транспорті через значні збитки. Інакше Волинь може позбутися приміських електропоїздів.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА 10 квітня.

Представники «Укрзалізниці» інформують, що минулого року в трьох областях: Волинській, Львівській та Запорізькій і місті Києві за пільгові перевезення не було відшкодовано жодної копійки. До слова, у Донецькій області у той же час був найвищий показник відшкодування – 84%.

Лише за перший квартал залізничники фіксують збитки у розмірі 20 мільйонів гривень. Так довго працювати залізниця, запевняють представники, не зможе.

Тому пасажирська компанія вже другий рік звертається до органів місцевого самоврядування, щоб ті уклали договори на пільгове перевезення громадян приміським залізничним транспортом та компенсації за це. Однак, більшість районів інформують, що в них немає коштів.

Зважаючи на це, стоїть питання про скасування залізничного транспорту приміського сполучення, особливо електропоїздів, які курсують в межах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus