USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку нетверезий екс-правоохоронець втікав від поліції. Фото

14 Травня 2017 09:00
У Луцьку патрульні затримали екс-правоохоронця і нинішнього керівника підприємства «Євробудмаркет» Ігора Хомяка, який втікав від переслідування.

Зʼясувалося, що чоловік перебував за кермом пʼяним, повідомляє «Волинь24».

Подія трапилася близько 23.30 у суботу, 13 травня.

Патрульні поліцейські помітили сірий ВАЗ Лада Калина без заднього габариту і хотіли зупинити автомобіль, щоб попередити про небезпеку. Проте на вимогу зупинитися водій не відреагував і почав тікати.

Правоохоронці наздогнали порушника у дворах поблизу просп. Відродження.

Вийшовши з автомобіля, водій за зовнішніми ознаками виявився нетверезим, проте від проходження тесту на вміст алкоголю в крові відмовився.

Залишивши салон автівки, чоловік незвʼязною мовою почав стверджувати, що не перебував за кермом. А у розмові із очевидцями демонстрував абсолютний спокій та впевненість, що «всьо схвачено» і ситуацію «розрулять».

«Та забирайте права!.. Я десять років в МРЕВ працював – в мене ще пʼять штук таких прав!» – запевнив водій.

Водієм виявився екс-працівник органів МВС Ігор Хомяк. Він проходив конкурс на посаду керівника одного з територіальних сервісних центрів у Волинській області, проте для перемоги не отримав необхідної кількості балів. Наразі Ігор Хомяк є директором виробничо-комерційного приватного підприємства «Євробудмаркет».

Окрім того, патрульні зʼясували, що у водія відсутня страховка на автомобіль. За вказаними правопорушеннями склали адмінпротоколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Любитель Показати IP 14 Травня 2017 11:02
П"яний коолишній мент за кермом ( вони ніколи тверезими й не їздили) не подія для преси. Подія, коли поліціянти зловлять злочинця, а не колишнього "колегу" напідпитку.
! до Любитель Показати IP 14 Травня 2017 11:09
Так такий пяний, незалежно від того колишній він, чи теперішній, чи взагалі не правоохоронець, - то є справжній злочинець, бо на пяних водіях ой скільки невинних життів.
Кіндрат Панасович Показати IP 14 Травня 2017 11:53
ага. не вистачило балів. Може чогось іншого не вистачило?
Ніцо Показати IP 14 Травня 2017 12:03
гн*да він!!! позбавити його пенсії !!!
Руля до ніцо Показати IP 15 Травня 2017 10:41
Сам ти гн*да

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus