USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«АвтоПаркСервіс» розриває угоду з власником евакуатора. Той хоче грошей

24 Квітня 2017 16:16
Новий директор КП «АвтоПаркСервіс» вважає, що тримати евакуатор підприємству економічно невигідно.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 24 квітня.

Нещодавно призначений директор підприємства Сергій Денисенко повідомив, що від послуг евакуатора відмовилися, і розривають угоду. Нині справа перебуває у суді.

«Вони висловили претензію, що останні місяці їм не оплачували. Був оплачений лише перший місяць оренди. А потім евакуатор не їздив, бо був на ремонті», - повідомив керівник підприємства.

Більше того, на думку Сергія Денисенка, наразі тримати евакуатор економічно невигідно. Мовляв, для того, щоб він був «в плюсі», потрібно в місяць евакуйовувати по 150 машин.

Крім того, повідомив директор підприємства, у зв’язку з тим, що евакуатором не користуватимуться, зі штату комунальному підприємстві скоротять три посади працівників, які мали обслуговувати його роботу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у жовтні минулого року на дорогах Луцька з'явився перший евакуатор. Проте згодом стало відомо, що евакуатор може піднімати далеко не всі автомобілі – джипи та навіть мікроавтобуси йому просто не під силу.

Згодом виявилось, евакуатор MAN 2001 року випуску, з державним номером АС7814ВК, був зареєстрований в сервісному центрі МВС 17 вересня 2016 року на ресторатора і підприємця Пащенка Володимира Митрофановича. Як зізнався в коментарі журналістам ІА Волинські Новини тодішній заступник мера Луцька Сергій Григоренко, надати кран-маніпулятор в оренду комунальному підприємству зголосився лише один власник такого авто.

29 жовтня стало відомо, що евакуатор транспорту, який комунальне підприємство «Автопарксервіс» орендує за 16 000 гривень на місяць, виставили на продаж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 24 Квітня 2017 17:22
Це якими треба бути безголовими неуками в Міськраді щоб заключити договір з власником евакуатора, а потім виявити, що ця машина не може підняти необхідну вагу?Де розум?Справжній МАРАЗМ!Все робиться через заднє місце!Якщо розуму нема то в аптеці не купиш! На жаль в Міськраді не знайшлося жодної розумної людини,щоб перед тим, як заключити договір,потрібно спочатку перевірити того евакуатора,чи він піднімає необхідну вагу,а вже потім домовлятися з власником машини.Бо евакуатор навіть джипа не може підняти до себе на борт.То навіщо взагалі було заключати договір???Там в Міськраді явно думають не головою!
# до Лучанин Показати IP 24 Квітня 2017 18:46
Як би думали ми б не так жили.А так мозгі працюють на свій карман з віддачею на 200%
Вова до # Показати IP 24 Квітня 2017 21:20
П.....ц, а в нас як паморок паркуються лише власники джипів? а без джипів і роботи нема?
Коля Коля Показати IP 24 Квітня 2017 20:55
Там Григоренко з олімпії не вилазив, яка на вул.Кравчука і належить Пащенку.., а ви про розум тут говорите..., це договорняк...., догадатись важко...???
777 Показати IP 24 Квітня 2017 21:01
Суть сатті така: "паркуйся - де завгодно, бачиш поліцаїв біля машини - морозься і ніфіга тобі за це не буде"
Луч Показати IP 24 Квітня 2017 23:30
За кордоном евакуатор за день легенько 16 машин вивозить, у нас всі по-правилам паркуються, що 5 не може вивезти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus