USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

BMW офіційно представив купе шостої серії. ФОТО

20 Березня 2011 15:52
Вихід на ринок нового покоління BMW 6 series порушив звичний порядок справ: баварці віддали перевагу спочатку показати кабріолет, і тільки сьогодні, майже через півроку, поширили інформацію про те, яким буде купе.

Про це інформує Gazeta.ua.

"Жива" прем'єра преміум-моделі запланована на китайську автовиставку в Шанхаї.

Зі зміною поколінь "шістка" завдяки Адріану Ван Хойдонку отримала новий, більш м'який і традиційний дизайнерський стиль.

Купе в цьому плані мало відрізняється від кабріолета. Завдяки більш спортивним пропорціям (колісна база купе збільшилася на 75 мм, а лінія даху кілька знизилася) новий представник 6 серії не втратив в динамізмі. У BMW кажуть, що все, що придбала "шістка" в габаритах, дісталося заднім пасажирам: купе як і раніше має посадкову формулу 2+2.

На ринок BMW 6-er вийде з двома силовими агрегатами. Базовим мотором буде вважатися трилітрова турбо-шістка, що розвиває 320 к.с. і 420 Нм. BMW 640i зі спортивним 8-ступінчастим "автоматом" розганяється до 100 км / год за 5,4 секунди. Для BMW 650i передбачений турбований 4,4-літровий V8, який забезпечує купе 407 к.с. і 600 Нм, і розганяє п'ятиметровий спорткар до "сотні" за 4,9 секунди.

Згадана АКПП буде вважатися частиною базового оснащення купе на європейському ринку. Для покупців США баварці запропонують ще й 6-ступінчасту "механіку". Крім того, купе отримає адаптивну підвіску з чотирма передвстановленими налаштуваннями Comfort, Normal, Sport і Sport +.

Обіцяно, що у продажу BMW 6 серії з'явиться цієї осені, як у Європі, так і в Північній Америці. Ціни стануть відомі, обіцяють баварці, ближче до дати початку продажів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus