USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Bugatti показала Veyron з карбоновим обвісом. ФОТО

26 Квітня 2011 09:58
Відразу два спеціально оформлених Bugatti Veyron постали перед відвідувачами Шанхайського автосалону.

Один з них побудований на базі 1200-сильного Veyron 16.4 Super Sport. Гіперкар отримав унікальний карбоновий обвіс, тоді як низка акцентувальних деталей (кришка бензобака, шильдики та колісні диски) виконана з анодованого полірованого алюмінію.

Салон купе оброблений двома видами дорогої шкіри - кремовим Snow Beige і чорним Beluga Black. Завершують обробку салону традиційні карбонові вставки. За словами представників марки, один такий 16.4 Super Sport вже знайшов китайського покупця.

Другий з продемонстрованих "Вейронів", на базі родстера Grand Sport, має матово-білий колір, а деталі карбонового аеродинамічного пакету та колісні диски - яскраво-сині. Салон отримав прямо протилежне колірне рішення - він обшитий яскраво-синьою шкірою з білими акцентами (ряд сидінь, обробка рульового колеса і важеля КПП). Центральна консоль оформлена алюмінієм.

Як заявив керівник компанії Bugatti Вольфганг Дюрхаймер на Шанхайському автосалоні, представлені гіперкари демонструють можливості марки щодо створення унікальних "Вейронів" для найбільш прискіпливих покупців, передає "Gazeta.ua".




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus