USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через сильні снігопади в Україні за день – 850 аварій

23 Січня 2019 19:54
Через негоду в Україні ситуація на дорогах значно ускладнилась. Так, за станом на 17 годину 23 січня до поліції надійшло 851 повідомлення про ДТП.

Лідерами антирейтингу за кількістю аварій є місто Київ (235 аварій), а також Київська, Дніпропетровська та Харківська області. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на правоохоронні органи.

«На 17 годину на лінію «102» надійшов 851 виклик про ДТП. З них – 44 аварії з потерпілими. 1 громадянин загинув (у Чернігівській області), 43 людини отримали травми різного ступеня», – розповіли у поліції.

Також у МВС попросили водіїв не залишати авто там, де вони можуть заблокувати роботу снігоприбиральної техніки. Крім того, звернулись і до пішоходів, підкресливши, що під ожеледиці гальмівний шлях автівок збільшується у декілька разів. І на це треба зважати навіть під час переходу пішоходного переходу на зелене світло.

Також в 6 областях зберігаються обмеження для проїзду великовагових вантажних та пасажирських транспортних засобів.

Зауважимо, у більшості областей 24 січня синоптики прогнозують сильні снігопади, хуртовини, дощ, ожеледицю та шквали вітру. У Карпатах вже випало понад 2 метри снігу.

Через сильний снігопад, який накрив Київ, на дорогах столиці утворилися численні затори. Через негоду 23 січня столична влада обмежила в’їзд до столиці для великогабаритного транспорту – з 17:00 до 21:00. Це дозволить комунальникам оперативніше розчищати дороги снігоприбиральною технікою та мінімізує утворення заторів.
Також на Вінничині серед снігопади скасували міжміські рейси. Диспетчери кажуть, водії, проїхавши раз нечищеними трасами, вдруге відмовлятись сідати за кермо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus