USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Фури із кавунами руйнують луцькі дороги

12 Серпня 2014 12:26
Великогабаритні автівки, навантажені кавунами, регулярно курсують центральними вулицями міста та руйнують розтоплений спекою асфальт.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка повідомив його перший заступник Святослав Кравчук.

З його слів, проблема міських доріг полягає у тому, що вантажні машини із кавунами їздять містом при температурі +36°C, зокрема й проспектом Волі.

«Саме у таку спеку асфальт найбільш вразливий до механічних ушкоджень. Не просіть тоді грошей на ремонт доріг обласного центру. Я не знаю жодного міста в країні, коли при такій температурі великогабаритний транспорт їздить вулицями міста», - звернувся посадовець до комунальників.

Разом з тим він зазначив, що великої шкоди дорожньому покриттю Луцька завдає рух фур до супермаркету «Сільпо», що у центрі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Серпня 2014 12:48
А,якы проблеми? Забороныть курсувати фeрам центром міста та й усе.Це ж у ваших руках.Простий люд раби, ми люд розмінна монта у ваших руках
читач Показати IP 12 Серпня 2014 13:23
Іди в школу - вчись писати!
OTAK OT Показати IP 12 Серпня 2014 13:24
Забороніть чорнопиким возити кавуни, кстатє, а їх санепідемстанція перевіряє? Стоять на всіх виїздах з Луцьку?
Еколог Показати IP 12 Серпня 2014 14:18
А фури з піском, щебенем чи бензином не рйнують??? Дороги треба будувати відповідні, а не грошики на їх будівництво розкрадати і фури заважати не будуть!!! А Кравчука на пенсію внуків няньчити, совок блін!!
Люблю кавуни Показати IP 12 Серпня 2014 14:45
Кравчук, як завжди у своєму стилі - "возмущається і нєгодуєт". Пора на пензію, до помідорів і онуків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus