USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Кабмін скасував печатки при видачі документів на авто

29 Листопада 2017 18:37
Уряд вніс зміни до постанов щодо вимог про обов’язкове використання печаток у взаєминах суб’єктів господарювання з державними органами виконавчої влади.

Про це пише Конкурент.

Обов’язкові печатки скасують при видачі посвідчень водія, державній реєстрації, знятті з обліку автомобілів та інших транспортних засобів, держакредитації автошкіл, а також «здійсненні оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери», – йдеться у постанові.

Зміни необхідні були для того, щоб узгодити ряд виконання вимог закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями».

Як повідомлялося, 28 листопада вступили в силу нові правила видачі водійських посвідчень. Так, із 28 листопада 2017 року водійські посвідчення видаватимуть на 2 роки. Власникам такого посвідчення заборонено перевищувати швидкість 70 км/год.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus