USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Конфісковану техніку з Волині використовуватимуть в АТО

26 Серпня 2014 09:53
Відправити конфісковану техніку для допомоги військовослужбовцям у зоні антитерористичної операції пропонують в облдержадміністрації.

Про це під час оперативної наради 26 серпня повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він зауважив, що на Сході на територію України почали проникати регулярні війська Російської Федерації. Так, минулого тижня затримали чимало російських військових. Під час затримання військових формувань, які незаконно потрапили на територію України, з його слів, активну участь брали бійці 51-ї ОМБ.

Володимир Гунчик наголосив, що зараз потрібно максимально мобілізуватися на трудовому фронті заради допомоги нашим військовослужбовцям, бійцям Нацгвардії та добровольчих батальйонів. Так, він дав доручення поглибити співпрацю з волонтерами.

Як повідомив голова ОДА, нещодавно він розмовляв із добровольцем батальйону «Айдар» Миколою Сичуком, який після поранення повернувся у зону бойових дій. Айдарівець повідомив, що найбільшою проблемою в зоні АТО залишається нестача техніки. Для вирішення цього питання, Володимир Гунчик пропонує використовувати техніку, яка незаконно потрапила на територію України (конфіскат). З його слів, потрібно якнайшвидше розглянути можливість відправки цієї техніки на Схід для підтримки наших воїнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
4554 Показати IP 26 Серпня 2014 10:20
Спочатку потрібно прийняти рішення (відповідною комісією) про вилучення та передачу в дохід держави. А це може ініціювати ОДА.
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 10:21
Все на АТО спишуть ...
Семен Показати IP 26 Серпня 2014 10:30
Отобрать и раздать. Где-то я уже слышал эту историю. В годах 1917 и далее так делали.
Григорій до Семен Показати IP 26 Серпня 2014 11:05
Сьома, а як же все для фронту, все для перемоги? Тим більше мова йде про конфіскат, який потрібно без зайвої бюрократичної тяганини негайно передати військовим. Чи сьоми чекають коли прийдуть терористи і заберуть не тільки конфіскат. "Документи" оформлять за 10 секунд - прикладом по дурній голові, яка не хотіла підтримати свою армію. Правда тут більш вірогідний варіант, що своя армія для семенка якраз ті , кого ми називаемо ватою, терористами, найманцями з сусідньої педерації.
Іван до Григорій Показати IP 26 Серпня 2014 11:55
"Документи" оформлять за 10 секунд - це якби той конфіскат для ОДА передавали - було б так.
увч Показати IP 26 Серпня 2014 11:12
коментар було видалено
Мерс до увч Показати IP 26 Серпня 2014 11:20
Бентлі в конфіскат не попадають) А терористи таки поваляться і будуть сміятися на кутні зуби..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus