USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани пропонують штрафувати водіїв за вимкнені навігатори

10 Серпня 2017 15:47
Налагодити систему моніторингу у маршрутних таксі для зручності мешканців та гостей Луцька просить лучанка Анна Поліщук.

Відповідну петицію на сайті єдиної системи місцевих петицій.

Жінка просить розглянути можливість введення штрафів за відключені пристрої моніторингу (GPS-навігатори) в маршрутках, оскільки через їхню відсутність в системі "МАК" деяких маршрутів взагалі не видно.

"Перевізники стверджують, що пристрої на певних маршрутах на поточному ремонті, але цей ремонт триває місяцями. Найчастіше при розмові з водієм виявляється, що:

- "маячок" забули увімкнути;

- не вмикають спеціально, щоб конкуруючий маршрут не їхав швидше, бо тоді клієнтів менше;

- обслуговування дороге і власник не хоче платити.

Для чого тоді витрачались кошти на систему "МАК" і показувались громаді усі плюси даної системи?

Зранку дуже зручно було увімкнути програму на телефоні чи комп'ютері і контролювати свій час, щоб вчасно встигнути на маршрутне таксі. Зараз же виходиш, не знаючи їде маршрутка, чи ні, і стоїш в очікуванні.

Часто трапляється, що одне таксі "вилітає" з графіку і чекати доводиться по 30 хвилин, замість 10-15, що призводить до запізнення на роботу/ в школу/ садок - особливо це стосується тих районів міста, куди їде лише одна маршрутка і можливості вибирати якою їхати немає.

Проїзд становить вже не три гривні, а чотири, як хотіли перевізники. Виходить, що отримують прибутків більше, а система моніторингу перестала працювати якісно через халатність власників", - йдеться в петиції.

Для того, щоб петицію розглянули необхідно набрати за 1 день 65 голосів. Щоб її підтримати потрібно підписатися ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 10 Серпня 2017 17:15
Петицію підтримав хоча тут треба діяти трішки інакше. Треба щоб вимкнений навігатор вважався невиходом на лінію і відповідно до невиходу машини на лінію міськрадою вживалися міри впливу на власника маршрутки аж до розірвання договору, а не тільки штрафу. Це повинно затрагувати також перші та останні маршрути на які машини не виходять взагалі, тобто повний контроль. Сподіваюся що петиція буде розглянута. Щодо зламаних трекерів, то повинні бути запасні стільки скільки необхідно, а не чекати їх ремонту роками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus