USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучани просять відновити зупинку навпроти кладовища

9 Вересня 2019 20:43
Ліквідовану зупинку на вулиці Рівненській у Луцьку, що навпроти кладовища, просять відновити.

Таке звернення на платформі «Відкрите місто» зареєструвала лучанка Катерина Гуленкова.

Вона зауважує, що зупинка на вказаному місці функціонувала довгий час. Натомість, як зазначає, коли прийняли рішення її ліквідувати, не взяли до уваги те, що зупинка знаходиться неподалік церкви і кладовища.

«Їх найчастіше відвідують люди похилого віку, яким, на мою думку, потрібно повернути цю зупинку громадського транспорту», – вказала лучанка.

Її звернення передали на опрацювання департаменту ЦНАП, департаменту житлово-комунального господарства та управлінню транспорту та зв’язку.

Нагадаємо, на виконкомі міськради прийняли рішення про демонтаж зупинок громадського транспорту, однак під час робіт із демонтажу дорожніх знаків від містян почали надходити звернення. Тому міськрада прийняла рішення про відновлення восьми зупинок громадського транспорту, котрі попередньо мали ліквідувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зупиночка Показати IP 11 Вересня 2019 07:10
Як можна може бути зупинка прямо перед пішохідним переходом? ?? Водіям не зрозуміло, чи маршрутка зупинилась для посадки/висадки пасажирів, чи для пропуску пішоходів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus