USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Луцькі маршрутки №17 оснастили квитковими валідаторами

25 Квітня 2018 17:33
Презентація нових квиткових валідаторів на автобусах маршруту №17 відбулася 25 квітня. Цей пристрій дозволить лучанам проводити контактну та безконтактну оплату проїзду за допомогою банківської картки або “Електронної картки лучанина”, йдеться на сайті Луцької міськради.

На сьогодні в тестовому режимі валідаторами оснастили лише шість автобусів згаданого маршруту. Вартість одного такого пристрою дорівнює близько 300 доларів. Введенням цієї системи займається підприємство “ЛОТ Західна Україна”.

Як зазначив директор ТОВ ВТП “Санрайз” Юрій Девіцький, введення оплати за допомогою квиткових валідаторів допоможе заощадити кошти та контролювати кількість пільгових поїздок. Також інформація, що надходитиме із платіжних систем, сприятиме кращому плануванню графіка маршрутів.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад розповів, що система є сертифікованою, а підприємство, котре цим займається, зареєстроване в місті Луцьку. Пункти замовлення електронної картки лучанина будуть зроблені як на базі банківської системи, так і на базі ЦНАПу.

“Ми враховуємо попередній досвід та докладаємо всіх зусиль, щоб опрацювати всі нюанси та не допустити помилок у майбутньому”, - додав він із впевненістю у успішному запровадженні цієї системи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Колян Показати IP 25 Квітня 2018 17:41
Буде супер, якщо водый ще на термынал выдволыкатиметься
Юлія до Колян Показати IP 25 Квітня 2018 19:24
Що не зроби, знайдеться жаба, якій не сподобається. Наш український менталітет.
123 Показати IP 25 Квітня 2018 18:07
я свою безконтактну карту нікому не передам по маршрутці до водія як 4 грн зараз в час пік. пасмажир на виході передасть чек іншому, що заходить і ппц, той вже законно їде з чеком. перевізники покумекають і доведуть таким "безналом", що собівартість проїзду 10 грн, а щоб оновлювати парк, то проїзд мусить бути принаймі 14. вірною дорогою йдемо, товариші
Непойняв Показати IP 25 Квітня 2018 18:31
Це що давати водію свою картку і називати свій пінкод щоб він провів нею у зчитувачі терміналу і набрав на клавіатурі пінкод???
Мігель Показати IP 25 Квітня 2018 21:32
Які йолопи .... Карти безконтактні мають бути, основна все таки карта лучанина, автобуси мають бути переважно великогабаритні, вхід вихід окремо Ну і чисті теплі і комфортні, короче такі яких в нас не буде
Смл Показати IP 25 Квітня 2018 22:55
То добре олигарх не буде Но пітання інвалідів або яких є право безоплатно проїзд як???
лучанин Показати IP 26 Квітня 2018 10:24
Чув дзвін та не знає де він.Тож говориться вам про безконтакні картки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus