USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцький автосалон оголосив «дні відкритих дверей»

6 Квітня 2011 12:41
Компанія «Рено Україна» оголосила про проведення акції «Відкрий свій Renault Megane Sport» в рамках «Днів відкритих дверей Renault».

Акція пройде в усіх офіційних дилерів та агентів Renault, в тому числі і у салоні «Луцьк-Експо», що на Дубнівський,16 в обласному центрі Волині, - розповіли на «Луцьк-Експо».

Акція триватиме з 8 по 17 квітня 2011 року.
«В рамках цієї акції кожен відвідувач автосалонів Renault отримає можливість виграти автомобіль Renault Megane Sport Edition одним повертанням ключа, а також отримати сувенір від компанії Renault», - запевнили в автосалоні.

Кожний учасник акції після заповнення акційної анкети має право витягнути з брендованої коробки один ключ, яким він спробує відкрити двері автомобіля Megane Sport, представленого в салоні. У випадку, якщо ключ підійшов і автомобіль відкрився, учасник акції стає власником автомобіля Megane Sport.

Учасник акції може використати не більше однієї заповненої акційної анкети та не більше одного ключа.

Довідково:

Офіційний дилерський центр Луцьк-Експо у Луцьку – автосалон Renault. Тел. (0332) 280-333, www.lutsk-expo.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus