USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міст на Ковельській відтепер ремонтуватимуть лише вночі

6 Вересня 2019 07:40
Ремонтні роботи на мосту, що на вулиці Ковельській відтепер здійснюватимуть з 21 години вечора до 7 години ранку.

Про це в одній з груп в соціальній мережі Facebook написав Олександр Шевченко.

З його слів, про ситуацію навколо ремонту він прочитав в різних ресурсах.

«Хочу ствердно сказати, що фірма ПБС (виконавець ремонтних робіт – ред.) в цьому випадку дійсно затягнула роботу та завдала великих незручностей лучанам та мешканцям Волині. Також завдала суттєвий негативний удар по власній репутації», – йдеться у дописі.

Зі слів Шевченка, від завтра роботи будуть тривати тільки вночі: з 21 години вечора до 7 години ранку. В цей час частково буде відбуватись перекриття деяких смуг руху. Поза цим часом рух буде відбуватись по всіх полосах руху.

«Хочу запевнити Вас, що всі роботи будуть завершені протягом 14 календарних днів. Перепрошую від себе особисто та від фірми ПБС за завдані незручності», – написав Олександр Шевченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus