USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як ремонтують міст на Ковельській у Луцьку

31 Серпня 2018 17:51
Комплексний підхід до ремонту дворів і доріг у Луцьку дає свої результати – сьогодні, вперше за десятки років, мешканці приватних секторів міста отримують рівні та зручні дороги. Ведуться ремонтні роботи на центральних магістралях, зокрема, лагодять міст через річку Стир, що на Ковельській, облаштовується якісною бруківкою вулиця Винниченка, здійснюється капремонт у дворах в кількох районах міста.

31 вересня хід ремонтних робіт проінспектували перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, керівник департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Огляд почали із ремонту мосту через річку Стир, що стартував кілька днів тому. Тут буде здійснено заміну застарілих швів, бетонного покриття, облаштування сучасної гідроізоляційної системи і двошарове асфальтування мосту. Також на вул. Ковельській триває процес нанесення якісної пластикової розмітки на дорогах, яка має тривалий термін використання.


На вул. Винниченка тривають роботи з облаштування тротуарного покриття високоякісною бруківкою двох видів, зокрема і гранітним каменем. Бруківка буде викладена з обох сторін від проїжджої частини, протяжністю аж до центру міста, крім того уздовж дороги висадять нові дерева.

– Вулиця Винниченка змінює свій вигляд з щодня, – розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. – Родзинкою цього виду робіт є поєднання двох видів матеріалів – природного гранітного каменю і бруківки. Гарантія на таке покриття – сім років. Вже сьогодні можна оцінити результат на облаштованій частині доріжки, біля корпусу університету, де бруківкою двох типів викладено візерунок і літери СНУ.

Тривають роботи з ремонту асфальтобетонного покриття на вул. Євгена Коновальця. Тут поточний ремонт передбачає облаштування проїжджої частини, встановлення бордюрів, приведення прилеглої території в належний вигляд.

На стадії завершення перебувають роботи по облаштуванню щебеневим покриттям з напівпросочуванням бітумною емульсією вулиці Лопатіна. Місцеві мешканці, які живуть тут більше сорока років, кажуть, що раніше про їх вулицю ніхто й не згадував і вони були змушені ходити болотом, а часом вулиця взагалі перетворювалась у майже непрохідну. А нині дорога тут повністю відремонтована.


– Наша команда взяла курс на комплексне облаштування не лише центральних доріг міста, але і віддалених секторів, – зауважив Григорій Недопад. – Для таких робіт використовуємо вигідний і практичний метод облаштування дороги щебеневим покриттям із напівпросочуванням бітумною емульсією. І треба бачити радість людей, які більше не будуть пробиратися додому через болото, а натомість зможуть прогулюватися рівною і якісною дорогою.

– Сьогодні ми вже повністю відремонтували вулицю Ковельську, зараз доводимо до ладу міст, – розповів радник Луцького міського голови, депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук. – Також на вул. Винниченка викладається якісна бруківка із гранітним каменем, ми дуже задоволені якістю робіт. А вулицю Лопатіна, в районі вулиці Дубнівської, вже можна із комфортом використовувати в будь-яку погоду, оскільки ремонтні роботи на ній майже завершені. З наступного тижня починаємо облаштування скверу і прибудинкових територій на пр. Волі, 3, 5. Також будемо починати роботи з облаштування Дубнівського перехрестя і капітальний ремонт прибудинкової території на вул. Федорова, 8.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 31 Серпня 2018 19:22
Ще якби відремонтували міст по вулиці Шевченка! А то ходити страшно, завалиться, а ремонту так і не дочекається!...
До Лучанки Показати IP 31 Серпня 2018 19:56
Так там по пішохідній частині є великі дири куди може хтось впасти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus