USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині активісти оригінальним способом облаштували зупинку

2 Грудня 2016 09:28
У селі Будятичі Іваничівського району громадськість привертає увагу влади для облаштування автобусної зупинки.

Користувач соціальної мережі Вконтакті #Роман Тихонов, 30 листопада, виклав фотографії плити і двох стільців на ній, які побачив на дорозі «Іванич - Нововолинськ», та підписав їх: «На розвиток міста Нововолинськ виділили 1,3 мільйона гривень», - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.
Пізніше вдалося з'ясувати, що це зробили активісти на чолі з #Назар Максимів, який повідомив у Фейсбуці, що займались автобусними зупинками у цьому районі. На їхнє встановлення та виготовлення зробили усі офіційні документи та дозволи, був навіть написаний проект під програму співфінансування, проте не підтриманий.
Велась розмова з організаціями про встановлення брендової зупинки, у відповідність отримали, що хочуть її поставити кожен біля себе. Власних коштів на даний момент вистачило тільки на облаштуванням місця та купівлю двох знаків «пішохідний перехід».

Також активіст надав скан документу для перевізників, які вважають зупинку незаконною і не хочуть там зупинятись.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus