USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині на місці, де коїться багато ДТП, відвертатиме біду освячений хрест

7 Січня 2014 08:00
Хресне знамення установили та освятили в селі Прилуцьке Ківерецького деканату, на місці, де останнім часом коїться багато аварій. Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Заупокійні літії з хресними ходами на це місце перестали бути рідкістю – йдеться у повідомленні.

Отож, громада вирішила установити хресне знамення. Здійснили намір стараннями голови сільської ради Віктора Кирилюка, Ігоря Чигринюка, Віктора Нечипоровича, Едуарда Бондарука, Івана Притолюка, Валерія Кушнірчука та інших.

Чин освяти відправили декан протоієрей Іван Семенюк, настоятель місцевої парафії Святого Йоана Хрестителя протоієрей Василь Мураль, інше духовенство благочиння.

У своїх словах після богослужіння благочинний та настоятель розповіли про значення хреста, висловлюючи впевненість, що через нього Господь оберігатиме водіїв, пасажирів, жителів Прилуцього за їхніми молитвами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нормальний Показати IP 7 Січня 2014 22:00
Допоможе, як мертвому кадило...
лучанин Показати IP 8 Січня 2014 08:54
Хто знає. Можливо, і допоможе. Багато незвіданого навколо нас.
олександр Показати IP 24 Липня 2018 16:22
А я чомусь вірив до цього часу що спасає і відвертає біду від людей Христос ,а не освячені хрести,мощі,ікони.. А виходить вірив неправильно .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus