USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині жінка померла від звістки, що син загинув у ДТП

15 Січня 2016 14:08
Мати волинянина, який загинув у ДТП 14 січня, померла від інфаркту. Про це повідомляє PressЦентр.

Нагадаємо, аварія сталася напередодні ввечері на центральній вулиці селища Ратне. На дорозі не розминулися дві автівки-«Жигулі» - «п’ятірка» і ВАЗ 21099. У результаті троє людей загинуло, ще троє у лікарні.

Цю дорогу місцеві мешканці уже давно назвали «дорогою смерті». Кажуть, аварії тут стаються мало не щотижня. І знаходять цьому пояснення – мовляв, свого часу проклали її на кістках закатованих євреїв.

За офіційною інформацією поліції, 41-річний водій «п’ятірки», у якій ще було двоє пасажирів, не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу, де лоб у лоб зіткнувся з «дев’яткою». За кермом «дев’яностодев’ятки» був 22-річний Іван Головій, його мати, вагітна дружина та ще двоє жінок-пасажирів.

Удар був настільки сильним, що водії обох автівок загинули на місці. А 52-річна мати 22-річного Івана, дізнавшись про смерть сина, померла від інфаркту.

- Це страшне горе, тітка не змогла пережити цього, і хоч постраждала в ДТП не сильно, але у неї стався інфаркт, - розповідає кореспонденту PRESS-ЦЕНТР двоюрідна сестра Івана Ксенія Головій. – Кажуть, що водій тієї другої машини був добряче напідпитку, тому і вилетів на «зустрічку». Зараз переживаємо, аби батько Івана не помер, він дуже переживає смерть дружини і сина.



Іван Головій з дружиною Тетяною

Іван Головій – із сусіднього села Жиричі Ратнівського району, нещодавно одружився. Того вечора разом із мамою та дружиною Тетяною їхали у Ратне у гості на Старий Новий рік. У той же час з Ратно, підібравши попутників - жінку та молодого чоловіка, які їхали з роботи додому, у Ковель їхав чоловік за кермом «п’ятірки». Про нього наразі майже нічого невідомо. У коментарях у соцмережах користувачі називають його «Фаба».

«Перестало битися твоє добре серце, в якому вистачало тепла для всіх. Ти пішов із життя, залишив нас у розпачі. Дім став пусткою, а життя втратило свої барви. Ти завжди будеш поряд з нами. Спи спокійно» - лише написала у соцмережах сестра «Фаби» Оксана Марчук.

- Тетяна вагітна, четвертий місяць, - розповідає сестра жінки Олена Петрухіна. – Слава богу, з нею і дитям усе гаразд – лише травмувала руку та розбила брову, у лікарні наклали шви. Проте, зважаючи на її стан, залишили у лікарні. Вона зараз у дуже важкому стані морально, переживає, не може оговтатися.

Зараз правоохоронці розслідують обставини цієї страшної аварії.

Відомості за фактом ДТП внесені до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення.

Руслана ЛУЩАН, Мирослава ЯРЕМКІВ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
... Показати IP 15 Січня 2016 20:37
жах який
я Показати IP 15 Січня 2016 21:18
який жах, яке пекло.....тут і слів не підбереш.
!!! Показати IP 16 Січня 2016 13:38
Господи поможи тих хто лишився живим...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus