USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині за вихідні – дві смертельні ДТП

7 Вересня 2015 13:37
У ДТП на Волині протягом вихідних загинуло двоє осіб, ще 13 отримали травми.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ України у Волинській області.

5 вересня о 21:40 на автодорозі Київ-Ковель-держкордон 60-річний ковельчанин, керуючи автомобілем «Фіат Добло», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Сеат Інка», яким керував житель селища Луків.

Внаслідок автопригоди водій автомобіля 2 «Фіат Добло» загинув на місці ДТП. Водій та пасажир автомобіля «Сеат Інка» отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані у травматологічне відділення Ковельської центральної районної лікарні.

Того ж дня близько 22-ї години 24-річний житель села Карпилівка, керуючи автомобілем «Рено Трафік», рухаючись в місті Ківерці на вулиці Чкалова, не вибрав безпечної швидкості руху та наїхав на 59-річного ківерчанина. Останній перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП пішохід загинув на місці автопригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus