USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На Винниченка Mitsubishi наздогнало маршрутку. Фото

17 Серпня 2017 12:59

Дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутки та легковика трапилася 17 серпня у Луцьку біля обласної прокуратури.

Аварія трапилася бизько 12 години на вулиці Винниченка на переході. Зі слів очевидців, легковик Mitsubishi зіткнувся з маршруткою. 

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини у прес-службі патрульної поліції Луцька, причиною ДТП стало те, що водій  Mitsubishi не дотримав безпечної дистанції. На щастя, постраждалих немає.

Легковик отримав механічні пошкодження.

Очевидці зазначають, що внаслідок ДТП утворився незначний затор.

 

 

 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 17 Серпня 2017 13:16
Руся то ти спішила?))
Лучанин Показати IP 17 Серпня 2017 14:18
Видно наїздник навіть не в курсі що існують ПДР. Поїхав під знак на Винниченка, не пригальмував перед пішоходним переходом ще й в маршрутку в'їхав. А може й Бог вже почав наказувати раз поліції нема - не порушив би ПДР початково, не поїхав під знак, не було б і зіткнення. Але це всерівно марно, не дійде.
:-) до Лучанин Показати IP 17 Серпня 2017 16:14
А ви звідки знаєте яким чином він туди попав, що вже висновки такі робите?? Чи ви може свідок аварії?? По коменту ви більше скидаєтесь на свідка "царства ображених долею".
Альона Показати IP 22 Серпня 2017 22:44
Ось і я думаю , звідки у Вас інформація? Ви були пасажиром маршрутки чи пішоходом ?чи , можливо , водій маршрутки ??? А, можливо , просто свідок ? По іншому висновків зробити не можливо , а просто звинувачувати людину ..... та ще так грубо , напевно , перший Оратору , Вам просто нічого робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus