USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині розроблять зрозумілі схеми руху транспорту. ФОТО

7 Жовтня 2013 14:27
Розробити схеми руху громадського транспорту для кожного району області під час засідання громадської ради при облдержадміністрації ініціювала заступник голови ради Богдана Стельмах.

Під час засідання, що відбулося 7 жовтня, вона повідомила, що протягом декількох років у Луцьку діє ініціативна група громадських активістів, які працюють у сфері покращення якості пасажирського транспорту у місті. Ця група дослідила ставлення пасажирів до якості надання послуг.
Під час круглих столів, у яких брали участь представники міської ради, перевізники та громадськість, обговорювали розробку чіткої схеми та графіку руху громадського транспорту, щоб пасажири знали, який транспорт та коли очікувати на тій чи іншій зупинці. Були пропозиції щодо розміщення схем на зупинках громадського транспорту, адже лучанам та гостям міста важко зорієнтуватися, куди саме їде той чи інший автобус.

Богдана Стельмах презентувала зразок проекту схеми руху пасажирського транспорту у Луцькому районі. На її думку, громадським організаціям варто розробити подібні схеми для кожного району області, оскільки графіки руху, які розміщені в транспорті на приміських маршрутах, зазвичай важко зрозуміти.

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк підтримав ініціативу Богдани Стельмах. З його слів, зробити подібні схеми неважко і вони потрібні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus