USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

«Літала по салону»: лучанка описала небезпечну поїздку в маршрутці

15 Червня 2018 14:04
У Луцьку водій маршрутки №11, який спричини аварійну ситуацію, нахамив пасажирці, яка зробила йому зауваження щодо безпечного кермування.

Екстримальну поїздку в луцькій маршрутці описала Ніна Пархомюк у Фейсбук.

«Чергове європейське обслуговування у маршрутних автобусах: о 10.03 під'їжджає до зупинки «Готель «Україна» маршрутка №28 і перед нею на зупинці, де паркуються тролейбуси, за два метри від тротуару зупиняється маршрутка №11. Оскільки обидві маршрутки їдуть в сторону ЛПЗ, то починаються перегони - водій 11-ки різко набирає швидкість і повертає на вулицю Б. Хмельницького».

В цей час, зі слів лучанки, вулицю пересікає легковий автомобіль, який не зміг зреагувати, що маршрутка так різко набере велику швидкість. Тож водій маршрутки різко гальмує.

«Я починаю літати по салону, падаю на сидіння, де сидять маленькі діти. При цьому роблю зауваження водію, що не потрібно так різко рушати, коли люди щойно зайшли в салон. На це чую відповідь, що його підрізав легковий автомобіль, хоча все було з точністю до навпаки - це він мало не спричинив аварію, втікаючи від маршрутки №28. Я попросила адекватно реагувати на мої слова, тому що пасажири після таких поїздок травмуються, а потім довго лікуються, на що отримала відповідь: «Заткни рот!», - скаржиться жінка.

Коли ж лучанка доїхала до кінцевої зупинки і попросила у водія назвати своє прізвище та ім'я, то почула від нього: «Кінцева зупинка».

«Питаю другий раз про прізвище, водій у відповідь закриває двері, різко розвертається, минає місце відстою і на швидкості летить до наступної зупинки. На мою пропозицію визвати поліцію, єхидно відповів: «Визивай, може тобі поможуть», - обурюється пані Наталія нахабством маршрутника.

Жінка каже, що вийшла з маршрутки, при цьому попередивши пасажирів, щоб були обережні.

«Тому що за кермом неадекватний водій, на що почула у відповідь від водія купу лайна. Бог йому суддя, але шкода, що від цієї особи залежить життя пасажирів. А рот, думаю, йому має заткнути перевізник - АТП -1», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Анонім Показати IP 15 Червня 2018 14:20
А чому поліцію не визвала ця пані?
свг Показати IP 15 Червня 2018 14:24
те що водії маршруток хами вже не для кого не новина. дивує те як місцева влада швидко знаходить спільну мову з перевізниками.а на словацького давно потрібен лежачий полісмен. там крутелики вилітають навіть не дивлячись на знак і зебру.
Євробидло Показати IP 15 Червня 2018 14:24
При повороті на Б. Хмельницкого маршрутку ПОВИННІ ПРОПУСКАТИ - це раз. По друге як Мене бісять аткі всі правильні..... Зайшов і глянув на цю Ніну Пархомук і більше писати нічого не буду.
111 Показати IP 15 Червня 2018 14:29
Поможемо х*мидлу пересісти на трактор ?!
valdis peish Показати IP 15 Червня 2018 14:33
в маршрутці номер 1 половина воділ ол*ні рідкістні - манера ізди газ тормоз
Так Показати IP 15 Червня 2018 14:36
Коли депутати, Луцької міської ради, члени її виконкому з власних авто, в порядку експерименту на місяць, пересядуть в громадський транспорт, справи ризикують піти на краще.
Європа Показати IP 15 Червня 2018 14:38
Нехай пересяде на фіру і перевозить мишей. Х*мло! А влада Міська хай відповість чому люди мають так тепіти хамство водіїів маршруток!!!! Це така Європа шановні владці? Ви тільки собі взяли "відкати" щоб було по 5 грн а хамство продовжувалось? ХАй відповідають за мвої хамство хай поліція таких трошки "заспокоїть"
Женя гість Показати IP 15 Червня 2018 14:40
5 грн деруть а сервісу ніякого щей людей облають. Міська влада наведіть порядок чи ваші працівники тільки сидять в кабінетах і чай каву п"ють? Наведіть порядок !!!! Або звільняйте за таке когось чому такий безпорядок???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Хамидло Показати IP 15 Червня 2018 14:59
Водії звичайно х*ми, але вони не можуть по іншому. Водій повинен тільки керувати маршруткою, але не брати оплату, це повинен касир, кондуктор, називайте як хочете. Але саме цікаво, що якщо у водіїв забрати обов'язок брати оплату то більша половина звільниться, бо їхній заробіток впаде в рази.
Андре до Хамидло Показати IP 15 Червня 2018 17:42
Хай поставлять валідатори!
Коля Показати IP 15 Червня 2018 15:06
Перевізники підняли плату за проїзд, а не відняли якість і комфорт для пасажирів. Часто у салоні звучить голосно російська попса (пропагують російську музику), тобто, її нам нав'язують, пасажири, можливо її не хочуть слухати, в когось болить голова, в когось горе, адже в країні війна і т.д. Водії інколи тихцем, біля зупинок (щоб думали, що то люди, які чекають), підкурюють і чути тютюновий дим. Маршрутки дуже брудні (сидіння і ручки для тримання засмальцьовані). Потрібно поставити компостери або інші прилади для контролю платежів. В Міській Раді відповідальні за перевізників повинні добре попрацювати, щоб навести лад в транспорті.
Маршрутчик с Киева Показати IP 15 Червня 2018 15:10
Завжди бісили такі пасажири,які топчуться в проході після зупинки,не тримаються,бачать кого ти підрізав,знають що тобі робити.хай ходять пішки і не заважають працювати,безпечніше буде для всіх!
Лучанин до Маршрутчик с Киева Показати IP 15 Червня 2018 15:33
"бачать кого ти підрізав" - а ти не підрізай, тоді й не буде що помічати.
Бля до Маршрутчик с Киева Показати IP 15 Червня 2018 16:56
не завжди встигаєш наперед приготувати гроші за проїзд і тримати їх в кулаці, або просто нема купюри без здачі, тому мусиш маячити в проході, поки не розрахуєшся, хоч це й бісить бач-но водія, але коли сядеш на вільне місце і починаєш передавати гроші, то це бісить пасажирів, ніби то хто зна, як важко передати гроші. То найміть на роботу кондукторів і не намагайтесь наповнити маршрутку, як тюльки в бочці, тоді ніхто вам в проході стояти не буде. А свої поради "ходити пішки" засуньте собі в д*пу, не ваше діло вказувати кому що робити, раз маршрут офіційний, погоджений з міською радою, то мусите їзити вправно з дотриманням графіку, інтервалів та ПДР, тобто виконувати свої прямі посадові обов"язки, а не подобається, то переходьте на "часний ізвоз".
Анонім до Бля Показати IP 16 Червня 2018 00:50
Вам щось заважає вийти на 5 хвилин раніше з дому і дістати гроші на зупинці,чи розміняти ввечері в магазині?Звичайна безвідповідальність,або й тупість,не раз бачу як стоїть на зупинці 5-10 хв,чекає,заходить і починає ритись в сумці затримуючи пасажирів,падати чи в такому дусі..потім водій винний бо впало чудо,не втрималось.або забігає з грошима в руці,сідає і починається штурханина по плечах... і хто вам винний що ви такі...перевізник?Більшість отаких непорозуміннь виникає з вини пасажирів!!!Або зайшла в маршрутку і в двері сперлась дупою,а якщо випаде?лізе на переднє крісло біля водія,хоть тут побуде першою,ще й по телефону трандить..це ж якщо зіткнення удар піде саме на переднє місце...Чому ви(люди)завжди шукаєте винних в своїх недоліках ???Можливо біда саме у вас?
ТО до Анонім Показати IP 17 Червня 2018 12:14
може заходи в маршрутку, покласти гроші і зразу виходти і пішки йти щоб уже зовсім не заважати водіям і перевізникам?охрініли вже до краю "а що вам заважає вийти на 5 хв. раніше чи ввечері розмінтфи гроші в магазині" - а от заважає, чи я просто не хочу цього робити - тебе це не обходить, моя справа заплатити за проїзд, а твоя видати мені квиток, решту, якщо треба, і в безпеці, вже мовчу за зручності, довезти до місця призначення.
Носатий дядько Показати IP 15 Червня 2018 16:20
Чомусь пригадались слова Жадана про те, що всі водії м\даки...
))) Показати IP 15 Червня 2018 19:44
Знаю те що зараз "заклюють" пасажири Луцька....але читаючи коменти...звучить ...підняли ціни...нема комфорту...ідем в європу...відкати...водії хами і тд.і тп.......те що водії хамуваті-згоден,з цим потрібно вирішувати..і це питання в процесі.....про похід в Європу....то тут шановні...в євро6пі ...найближчій польщі..проїзд коштує 3злотих...а за 3злотих в магазині пожна купити молока пачку та виріб хлібобулочний якийсь..в нас за 5грн вийде пів буханки хліба...блок сірників...і в бюджетному магазі кава....ціни ростуть скрізь...базар...аптека...ціни на пальне то взагалі......і що ?????.....тишина....солярка пригнула за три роки в три рази..і що ???....всі мовчать!!!!.....мясо подорожчало з 80 на 130 ???...тишина!!!!......в аптеку зайти ...і менш ніж 100грн нічого не візьмеш...якщо застуда якась ...і що ????....всім все добре!!!!....комунальні платежі...малюють з стелі ціни...і ????.....всі схилили голову і платять ..МОВЧКИ!!!!!......сигарки і алкоголь подорожчали в половину ????....купують !!!!!.........штат масово скорочують підприємці....зарплати в конвертах ????.....всім все добре !!!!....підняли 1грн на проїзд....і люди як з ціпка зірвались!!!.....таке враження що в Луцьку тільки дві проблеми...це маршрутки і євробляхи....а решта всіх все задовільняє..........звертаюсь до всіх "лютих" активістів....зберіться..створіть громадське об'єднання...а то тільки психологи диванні і незадоволенні життям жінки як пані Ніна....найдіть волонтерів і нехай вони місяць пробудуть в якості наглядача на перевезеннях...за умови що вони будуть присутні в всіх моментах цієї справи...як на лінії так і на ремонті ТЗ....і тоді ви побачите...що не так все солодко як вам здається!!!!
Любарт Показати IP 15 Червня 2018 22:22
Незалежно від усього перелічного Вами водій повинен якісно виконувати свою роботу та бути ввічливим з пасажирами.
Віктор Показати IP 16 Червня 2018 09:52
В країн,і де більшість населення є бидлом, про культуру поведінки навіть не варто згадувати.
До))) Показати IP 18 Червня 2018 23:38
Я клювати вас не буду, тільки хочу зауважити один момент, до прикладу в Польщі, простий робочий який працює в комунальній службі, заробляє за місяць 2500 злотих, він з тієї заробітної плати, оплачує комунальні, харчі, одяг, проїзд і.т.д Після всіх цих оплат, йому ще з цієї заробітної платні, залишається ще тисяча злотих як мінімум. Тепер питання, скільки грошей залишається в робочого на Україні після таких же самих виплат? Мене вже дістали такі особи як Ви, які постійно рівняють европейські ціни з нашими, при цьому завжди забувають порівняти зарплати! В Польщі простий робочий, може собі дозволити заплатити ці три злоті получивши при тім набагато кращі послуги по перевезенню пасажирів, а в нас комунальні не можна оплатити за свою зарплату, а за що купляти харчі, ліки,одяг і.т.д...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus