USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Нардеп потрапила в ДТП у центрі Києва. Відео

10 Грудня 2018 20:38
Народний депутат України, голова підкомітету cталого розвитку галузі, стратегії та інвестиції Наталія Кацер-Бучковська потрапила в ДТП в центрі Києва на площі Слави, біля станції метро «Арсенальна» і готелю «Салют».

Про це повідомляє видання Бізнес.Медіа з посиланням на відео опубліковане нардепом в Facebook.

Відео ДТП нардеп сама опублікувала в соціальні мережі. Такі дії вона обґрунтувала тим, щобне було маніпуляцій стосовно даної події.

«Ми з сином на моєму авто Honda Civic рухалися по головній дорозі в напрямку вул. Мазепи з вул. Лаврської. У момент, коли я на зелений сигнал світлофора перетинала перехрестя площі Слави, водій іншого авто, Honda чорного кольору, не надавши моєму авто переваги в русі, повертаючи на вул. Героїв Крут, врізався в мою машину», – пише народний депутат України.

Зі слів народного депутата, відео даного ДТП, показання свідків, протокол поліції «свідчать про відсутність в її діях порушень правил дорожнього руху».

«Свою провину в ДТП не заперечує водій іншого автомобіля, яка пояснила, що допустила помилку, не пропустивши зустрічну (мою) машину, не зорієнтувалася в дорожній ситуації і не загальмувала, щоб уникнути зіткнення», – заявила Наталія Кацер-Бучковська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 10 Грудня 2018 21:32
не позорилася б, з якої полоси наліво поїхала???
! до Я Показати IP 10 Грудня 2018 23:15
З тієї, що можна їхати наліво і прямо. Позор в чому? Будьте пан(пані) уважнішим, даючи подібні коментарі. І якщо любите «буквоєдство», то будьте в ньому повністю, а не поверхнево.
Ашот Показати IP 11 Грудня 2018 08:27
права купил - ездить не купил

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus